Bir dönercide saatlik 110 tl alıyorum yeri geliyor günde 16 saat çalışıyorum normalde usta yardımcısı usta gibi biseyim ama garsonluk da yaptığım oluyor haftada 1 swvkiyat geliyor onu da indiriyorum. Sizce başka iş bulmalı miyim
3 ay
Bir dönercide saatlik 110 tl alıyorum yeri geliyor günde 16 saat çalışıyorum normalde usta yardımcısı usta gibi biseyim ama garsonluk da yaptığım oluyor haftada 1 swvkiyat geliyor onu da indiriyorum. Sizce başka iş bulmalı miyim
Daha iyi şartlarda olan işi bulunca çık. 16 saat çok fazla.
Her gün 16 saat değil ama haftalık ortalama 11 12 saat oluyor bende senin dediğin gibi düşünüyorum tavsiyen için teşekkürler
Aylık maaş kaç tl geçiyor eline
Günlük alıyorum ama hesaplaşalım 31 33 arası falan ortalama 11 saat çalışırsam günde
Çok az, yeni bir iş bak.
Dünden beri bakıyorum marketlere falan cv bırakcam
Dönerci ustasıysan o tarz işlere bak. İş görüşmesinde maaşını ve diğer koşulları konuş.
Döner ustası değilim normalde sevdiğim için yapıyorum 1 sene para biriktirip ondan sonra üniversite okuyacağım. Tavsiyelerin için teşekkürler
Rica ederim, başarılar...
Canım merhaba 🌿
Günde 16 saat çalışmak asla normal değil, hele bu yoğunlukta hiç değil 😔 Usta gibisin, garsonluk yapıyorsun, sevkiyat indiriyorsun yani tek kişilik ordu gibisin ama aldığın para emeğine göre çok düşük kalmış.
Senin bedenin de ruhun da bu kadar yükü uzun süre taşıyamaz. Önce kendine şunu sor: Burada kalırsam 1 yıl sonra hayatım nasıl olur, başka iş arasam 1 yıl sonra nasıl olur? Bu soruya dürüst cevap vermen çok önemli 💭
Bence bir yandan çalışırken bir yandan da daha düzenli saatleri olan işlere bak. Mümkünse bir ustalık belgesi, kurs, sertifika gibi şeylere yönel çünkü ne kadar nitelik kazanırsan o kadar rahat edersin.
Unutma, para önemli ama sağlığın ve geleceğin daha önemli 💚 Gençken kendini çok yıpratma, hedefin olsun, ufak da olsa her gün o hedef için bir adım atmaya çalış 😉✨
Cevap
5Cevap
İstanbul ise hiç düşünmeden çık işten derim.8-10 saat çalısıp daha fazla para alabileceğin bir iş bulursun alanında. İstanbul dışı ise bilemedim...
İzmir de
Orada da iş olanağı çoktur diye düşünüyorum ya resmen işkence senin hayatın.
İzmir de yasiyorum ama İzmirin merkezine 2 saat uzaklıkta ama markete falan girsem bundan iyi olacak gibi
30 gün çalıssan sıfır tatille 52 bin tl. Hafta da bir izin yaptığını saysak 45 bin tl markette de buna yakın rakam alacaksın ve 8 saat çalısacaksın. Kendi mesleğini yapmak istiyorsan da inan daha fazla parayı daha az çalısarak kazanabilirsin.
Öyle yapmayı düşünüyorum tavsiyen için teşekkürler
yani kesinlikle normal degil bu tutarlar çok komik tutarlar hemen çıkmalısın
Tavsiyen için teşekkürler yeni iş bulup ayrılmayı düşünüyorum
Rakam çok düşük kardeşim. Vasıfsız ameleler günde 8-10 saatte 2.5/3 bin alıyor artık
İşte ben bu düzene karşıyım. Bir kız evinde sanal esktrluk yaparak saatte 1000 liraya yakın kazanıyorken sen o sıcakta ayakta 110 lira kazanıyorsun.
@Darwings teşekkür ederim
saati çok uzun dinlenecek vakit yok. Önerim işi öğren başka yerde usta ol
Beni 1 ay sonra falan çıkaracaklar diye duyum aldım öğrenebildiğim kadar öğrenecem.
Bu bir ayı iyi geçir ne öğrnebilsen öğren
Döner veriyorlar mı bari
veriyorlar da yiyemiyorum artık😞
Dimi haftanın 2 günü falan 16 saat çalışıyorum 2 gün 10 saat 2 gün 8 9 saat falan değişiyor izin istediğim zaman alıyorum
Öyle yapacam en kötü markete falan gircem
Değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?