Universite hocama asik oldum, aramizda 15 yas var ve mezun oluyorum, ne yapmaliyim?

Merhaba, yaşadığım hislerin yoğunluğunu daha fazla tek başıma taşıyamadığım için bir şekilde paylaşma kararı aldım. Çaresizlikten ağlamak istiyorum. Arkadaşlarıma bile anlatamayacak boyuttayım. Fazla detaylardan kaçınacağım ne olur ne olmaz. Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim hazırlık okumalarımdan derken yaşıtlarımdan sene kaybım var. Ben 25 yaşındayım aramızda 15 yaş var. Bölümümü çok seviyorum ve en sevdiğim dersin hocası da o. Dersi mi sevdiğimden ondan mı etkilendiğimden bilmiyorum ama adli psikoloji dersine giderken her zaman daha farklı daha özenli hazırlanırım. En ön sıraya oturur parfümümün kokusunun ona ulaşacağından emin olurum.

Zaten dikkatimi çok çekiyordu mavi gözlerinde resmen zekanın kıvılcımı çakıyor size bakarken. Soru sorduktan sonra yavaşça masasına yaslanışı, cevap beklerken gözlüğünü düzeltişi, yumuşacık siyah saçlarını jöle ile zapt etmeye çalışması, istediği zeka seviyesinde cevapları duyamayınca modunun nasıl değiştiği ve otoriter olduğunu görmek günden güne beni yakıyormuş da anlamıyormuşum meğer. Ben sınıfta sessiz, uyumlu ve derse ilgi gösteren bir öğrenci profilindeyim haliyle bu da hocanın dikkatini çekiyor ama sanki sadece öğrenciliğimin başarısından değil bana bakışlarının yoğunluğu. Bana her baktığında sanki beni çözmek, analiz etmek, zihnimin içini okumak ister gibi. Mavi gözleri bana serinlik vermesi gerekirken sanki alevler içinde kavruluyormuşum gibi hissettiriyor.

Bunları kafamda kuruyor olamayacağımı düşünüp test etmek istedim. Derste daha kışkırtıcı oldum daha çok konuşup daha çok soru sordum. Sessiz olduğum zamanlarda bile beni bulan gözleri bu sefer benden başkasına kaysın istemedim. Bana tavırları diğer öğrencilerden ayrışmaya başladığını nihayet anladığımda bu sefer ödevler ve sorularım için odasına uğramaya başladım. Asla sınırı aşmadım, sadece onun anlayacağı ince bir çizgiyle aramızdaki sınırı belirliyordum. Bazen odasına uğrarken en sevdiği kahveyi, sıcak americanosunu götürürdüm yüzündeki memnuniyet sırıtışını görmek için. Sorularımı sorarken gözlerimin içine bakıp sanki dalıyormuş gibi gözükürdü buna rağmen soruları hep en doğru noktasından nasıl yakalıyor diye bir kez daha hayran olurdum. Böyle böyle derken dışarıdan tesadüfen veya normal karşılanabilecek temaslar da yaşandı fakat sanki bir dokunuş değil de elektrik çarpıyor.

Bu durumun etik olmadığının farkındayım bu yüzden sizden tavsiye istiyorum zaten. Mezun olmama çok az kaldı ama ne yapmalıyım, adım mı beklemeliyim. Okulda bunları yaşamanın heyecanını dışarıda kurulan bir ilişki verebilir mi aklım çok karışık. Aklımı bulandırdığı çoğu kez odasının kapısının kilitli olmasının nasıl bir his olduğunu hayal ettim.

Güncellemeler
4 ay
Hayır evli değil akademik kariyerine odaklanmış hayatı boyunca.
Universite hocama asik oldum, aramizda 15 yas var ve mezun oluyorum, ne yapmaliyim?