Üniversite yatay geçiş sonuçlarını okul başlamadan cuma günü açıkladı. özel öğrencilik başvurumu geciktiriyorlar. Ne yapmalıyım?

6. sında sonuçlar açıklandı. 9-13 arası kayıt tarihiydi. Kayıt yapıp muafiyet dilekçesi ek olarakta özel öğrencilik dilekçesi verdim ama özel öğrencilik için gideceğim başvuracağım üniversite de başvurular 13 ünde bitti. Kendi üniversitemde Bir hafta kaydımı geciktirdiler. Engelli öğrenciyim. Bunu belirtmeme rağmen muafiyetlerin bile ne zaman onaylanacağı belli değil. Mağdur olmamak için ders kaydı yapmak zorunda kaldım. Üniversiteden birisi madem gelmeyecektin neden kayıt yaptırdın diyor. Annem onkoloji hastası gidemeyeceğimi ama böyle bir hakkım olduğu için yararlanıp gidebileceğimi belirtmeme rağmen, kurul ne zaman toplanırsa o zaman yapılacağını , bir kişi için kurul toplayamacaklarını belirtiyor. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Ama 9-13 hem kayıt haftası, hem derslerin başlangıcı. Teknik olarak muafiyetin bile en kısa sürede işlenmesi gerekmiyor mu? Ne yapmalıyım sizce?
Üniversite yatay geçiş sonuçlarını okul başlamadan cuma günü açıkladı. özel öğrencilik başvurumu geciktiriyorlar. Ne yapmalıyım?