Sınavlar ve aile?

artık her şeyden çok sıkılmaya başladım ne yapsam olmamasından sıkılıyorum ailem yüzünden hep özgüvenim düşüyor kpssye hazırlanıyorum aylardır çalışıyorum her gün sabah erkenden uyanıp dersimi çalışıyorum ama annem yine beni ortaokula giden bir cocukla bile karşıkastırıp onlar çok çalışkanmıs diyor bana hep yetersiz oldugumu söyleyip duruyor ama tek bunda böyle degil bi gün bi şey denerim mesela aa derim yakıştı güzel oldu ama o yine bi hata bi sorun bulur heveslenip bi kek kurabiye yaparım o yine bi hata bulur yoruldum gerçekten modum yüksekken bir kelşmeyle beni yerlebir ediyor onca çabamı görmeyip başkalarını övüyor onun için hep başkaları daha iyi modumu nasıl yüksek tutucam bilmiyprum diyelim ki bunları daha iyi olmam için söylüyor ama daha kötü yapıyo ruhumu ben dışarı bile çıkmıyorum neredeyse dersim aksar diye 1 günüm gider diye çıkınca da zaten ona da laf yiyorum her şeyden çok sıkıldım ve bunaldım eger bu işin sonunda bir başarıya ulaşamazsam daha iğrenc duruma düşecegim ve cidden yoruldum içimi de buraya dökmek istedim
Sınavlar ve aile?