Selam Arkadaşlar,
Ben yks öğrencisiyim. Bu yıl mental ve fiziksel sağlığımı bir kenara bırakıp (önemsemeyerek) ders çalıştım. Çok emek verdim. Tyt ve ydt netlerim de iyi. Fakat babamla aramda bir problem yaşandı. Bu duruma çok üzüldüm. Bir süredir ona zor tahammül ediyordum. Mezuniyet için elbise aldım her şey hazırdı. Bu tartışmadan sonra, o da mezuniyetime geleceği için gitmekten vazgeçtim. Tartışmaya gelirsek,
Birkaç haftadır yaptıklarını mantıklı bulmuyor ve aşırı öfkeleniyordum. Ders çalışırken (ders çalıştığımı biliyor) bana seslendi, seslendi, cevap vermedim. Çünkü sırf yemek yaptırmak için yanına çağırıyordu. Duymazlıktan geldim ve muhatap olmak istemedim. Sonra bağırmaya başladı. "5 dakika ders çalışmayı bıraksan olmuyor mu? 5 dakikalık bir iş yapacaksın" dedi. O an o kadar öfkelendim ki. Odama çekildim. Ben odamda ağlarken annem yanıma geldi. Ne olduğunu sordu. Kuyturuk sınav kaygı bahanesi söyledim. Annem kızının yanına git, kendini kötü hissediyor dedi. Bağırarak beni iplemeyen birinin yanına ne gideceğim dedi. Bir an önce şehir dışında bir üniversite kazanıp annem ile ayrı eve çıkmak istiyorum.🥺🙏🏼
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer