Yurttaki asosyal, utangac kiz bana neden soguk, mesafeli ve gergin davranıyor olabilir?

Bu kız sessiz hep yalnız takılan bir tip yurda yeni geldiğinde bana meraklı ve kaçamak 1 2 bakışını yakaladım bir keresinde kahvaltı saati geçmiş kahvaltılıklar kaldırılmış kantin mutfağında tabak yıkarken gördüm yasak olduğu halde annesi falan geldi yurtta birkaç gün kaldı başlarda ben nöbetteyken hep iyi aksamlar derdi sonra kesti başta benim bu kıza tutumum biraz soğuktu okula giderken arabada karşılaştık kıza tebessüm ettim o bana tip tip baktı aynı gün kalorifer peteklerini kontrol etmem gerekti dönüste onun odasınada girmek zorunda kaldım odaya girince sigara kokusu aldım kız odasını kitliyor ben kapıyı tıklatınca tedirgin oldu açınca kokuyu aldım odalarda normalde odalada sigara içmenin yasak olduğunu yakacaksada camı açması gerektiğini söyledim 3 kere tamam dedi bu ne anlama geliyor? O günden sonra kız beni görmezden gelmeye selam vermemeye başladı bir günde annesi aramış ulaşamamış yurt müdürü benim kıza haber vermemi istedi kızın odasının kapısıda açıktı ayakta birşeyler yapıyordu beni kapının önünde görünce ödü koptu bu normal mi? Yemekhanede yemek koyarkende aşcı kadına yardım etmek amacıyla ıspanak istermisin diye sordum dönüp cevap vermedi daha yüksek sesle ıspanak istermisin diye sorudum yine dönüp cevap vermedi aşcı kadın kızım ıspanak istermisin diye sorunca cevap verdi sizce duymadı mı? yoksa bilerek mi cevap vermedi? Yoksa bu tavrı bana mı? yılbaşında yurtta kalan her öğrenciden bazı belgeleri bana ulaştırmasını istedim kızada herkese olduğu gibi kızada hangi bölüm okuduğunu vs sormam gerekti sordum kızda beni geri arayıp bu belgeleri şimdi iletemeyeceğini 2 gün memlekette olduğunu söyledi bende acelesi olmadığını söyledim geldiğinde yine aynı ben nöbetteyken bana hic bakmadı selamda vermedi öyle geçti belgeleri müdireye verdi neden ona veripte bana vermemiş olabilir? Bir de odalarımız karşı karşıya ya kapıyı aynı anda açtık kız beni görünce kapısını geri kapattı bu ne anlama geliyor? Bu kız benimle mi ilgileniyor? Birde son olarak bütünleme zamanı normalde hep yurtta kalan kimseyle muhabbeti olmayan kız bütünleme zamanı ara tatil için valizini alıp çıkar ama okul etrafında elinde sigarayla gördüm nerede kalmıştır bu kız? Neden yurttan erkenden çıktı? Cuma günüde annesi aradı kızım bugün dönecek diye annesi kızını herhalde yurtt biliyordu yani gördüğüm kadarıyla asosyal ve utangaç biri nerede kalmıştır bu kız? Sınav zamanı neden yurtta değilde başka yerde kaldı? Bu kızın bana karşı davranışları ne anlama geliyor? Yurtta kalmama nedeni ben olabimir miyim? (Bende kızım bu arada)

Yurttaki asosyal, utangac kiz bana neden soguk, mesafeli ve gergin davranıyor olabilir?