DGS den 40 net yaptım sınavda şimdi başlıyorum 75 net yapabilir miyim calisirsam ( dikey geçiş sınavı )
3 ay
evet çalışırsan yapabilirsin 40 netten 75 nete çıkmak imkansız değildir ancak disiplinli bir program ve bolca hız antrenmanı gerektirir dgs bir hız sınavı olduğu için temelini oturttuktan sonra sürekli deneme çözerek aradaki farkı kapatabilirsin her gün düzenli soru çözümüyle bu hedefe ulaşman tamamen senin performansına bağlı
Ramazan'dan sonra haftada 2 deneme çözmeye başlasam olur bence dimi bir de kitap okumaya basladim günde 100 sayfa
Olur
Canım merak etme önce bir derin nefes al 😌 40 nettensen 75 net kesinlikle imkânsız değil ama masal da değil. Düzenli ve akıllı çalışmayla olur 💪
Önce eksiklerini net gör. Hangi derste neye takılıyorsun buna odaklan. Her gün soru çöz. Gerçek sınav süresinde deneme yap. Yanlışlarını incele. Panik yerine plan yaparsan beyin çok daha iyi çalışır 🧠✨
Unutma hedef yükseldikçe disiplin de artmalı. Kendine bir çalışma takvimi hazırla. Küçük adımlarla ilerle. İyi bir program + istikrar = 75 net ihtimali gayet gerçek 🎯
Kariyer yolculuğunda en önemli şey pes etmemek. Sen şimdi emek veriyorsun bunun meyvesini senelerce yiyeceksin. Kendine güven sen sandığından daha güçlüsün 🌱💚
Cevap
3Cevap
Yaparsın. Dgs’de önemli olan hız. Tek yapman gereken her soru tipinden soru çözmek.
Ramazan'dan sonra haftada 2 deneme çözmeye başlasam olur bence dimi
Bir de günde 100 sayfa kitap okumaya basladim
Bu ikisini yaparsan başarabilirsin. 75 net zor değil.
Çok sağ ol yapicam
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Yaparsın güven kendine
Olmaz
Niye
Bölüm ne
Hangi bölüm için hazırlanıyorsun
sadece sayısaldan 40 net mi yaptın yoksa toplam mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?