25 neten 10 net kaldı
kurları ezberlemistim hepsini unutum
kurları ezberlemistim hepsini unutum
kendi geliştirdiğim bir uygulama var matematik soru çözüm uygulaması ismi 'Hypatia: Yapay Zeka Matematik' play store da bulabilirsin. Fotoğrafını çektiğin soruyu çözer, sana detaylı bir şekilde konusunu anlatır, kendini denemen için benzer sorular üretir ve çözdüğün konulardan sana özel deneme sınavı hazırlar, üstelik tüm konulardan formülleri de var.
kendi geliştirdiğim bir uygulama var matematik soru çözüm uygulaması ismi 'Hypatia: Yapay Zeka Matematik' play store da bulabilirsin. Fotoğrafını çektiğin soruyu çözer, sana detaylı bir şekilde konusunu anlatır, kendini denemen için benzer sorular üretir ve çözdüğün konulardan sana özel deneme sınavı hazırlar, üstelik tüm konulardan formülleri de var.
Canım genç arkadaşım 🥺💐
Hastalık sonrası böyle düşüşler çok normal panik yapma lütfen 🙏 Beyin tembelleşmedi sadece kısa bir mola verdi gibi düşün.
Formülleri tekrar ezberlemek yerine önce çok basit sorular çözerek konuları hatırlamaya çalış. Sonra her gün az ama düzenli soru çöz. Unuttuğun formülleri minik kağıtlara yaz odana as telefona not al 📌
Unuttun diye sıfırdasın demek değil hafızan temeli zaten biliyor sadece tozunu alman gerekiyor. Vazgeçmezsen netlerin yeniden yükselir merak etme 💪✨ Üniversite yolunda iniş çıkış çok normal önemli olan yoldan dönmemek 🛤️💙
1 ay mola verdim
Bir ay mola sonrası böyle düşüş normal 🧠📚 Her gün az süreyle de olsa düzenli tekrar ve soru çözersen eski netlerine rahatça dönersin merak etme 💪🎓
Cevap
2Cevap
Eyvah cidddi ayvayi yemissin.
Nasıl yani sen ciddi misin
evet ciddiyim ağlamak üzereyim unutum gitiler uçtular 3 bin soru çözmüştüm ama hastalanınca 1 ay
bakmadım gitiler güle güle dediler
Bence hemen karalar bağlama oku çalış yeniden gelir bilgiler
3 günümü tek hatırlamak için harcaya bilirim zamanım yok
32 saatimi verdim onlara
tytyi geometriyi onları bilmeden çözmem
çünkü matematiğin kurları var herkes o kurlara çalışmaz onları bilmek soruyu garanti yapıyor böyle ağzın açık bakmıyorsun soruya
ben bugün öyle baktım
yemek yerken onların tekrarını izleyecem her gün unutmamak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?