Hastayım, İşsizim, okumadım ve Mutsuzum ne yapmalıyım?

Hafif derece kas hastasıyım ben. Dediğim gibi hafif derece. Çocukluğum Rezil geçti.

Okul hayatım: Maddi durumumuz iyi olmamasına ramen takıntı ve sorun etmiyordum. Güçsüzlük ve halsizlikten ders dinleyemedim eee haliyle dersler sıfır geçti hep. Genetik olarak sülalecek Zekiyiz. Yani Ailemde akrabalarımda Extra birşey yapmadan herkes okul birincisidir. Ama benim? Benim sıfır halim yok çünkü. Ama derinlerde bir yerde farklı biri aslında salak görünsemde zeki olduğumu biliyordum. Ama işte yeterli mi bunu bilmek değersiz. Öğretmen ders anlamıyorum diye beni dışladı Aptal Salak yerine koydu hep. Maddi durumda iyi olmayınca Bodrum gibi bir yerde zenginlerin içinde değersizdim.
Arkadaşlar konusunda ise mesela top oynayacaz ben halsizim? Kimse beni istemiyor. Hep onları uzatan izleyen oldum. Kızlarlada nasıl arkadaşlık edeyim zaten.

13 yaş ergenlik vs. Artık hayat üstüme gelmeye başladı. Neden ben dışlanıyorum sorgulamaya başladım. Tüm Zeki sülalenin içinde neyim eksikti başarızdım. Çabalamam gerek dedim durmadım. Yaşıtlarım önceliği güzellikken. İçi güzel insanlar arardım. Genelde dışlanmışlar arkadaşım olurdu. Onlarda aslında dışlanma sebepleri fırsatını bulduklarında iyi biri olmamaları iyi aslında. Kötü biri ile işim olabilir miydi. Arkadaşım olmadı. Sevgilim 20 yaşına kadar olmadı.

Lise hayatım: Lisede beden gücüm herkese göre yine kötü olsada biraz düzeldi. En azından derslerim sıfır olsa bile genetikten Akıllıca ve Zekice davranışlarım dikkat çekmiş öğretmenler tarafından sevilmiştim. Diyenler olacak ders çalış madem zekisin İşte olmuyor öyle temel yok ki nasıl çalışayım. Çalışsamda beynim yoruluyor. 30 dk sonra çalıştığımdan bişey anlamıyorum. Öğretmenlerim beni sevdi ama artık.

Dışlanmak veya beden gücünden diğer erkeklere göre zayıf kalmak ya da sırf senden güçlü diye seni ezmeye çalışanlar piskolojimi bozdu. Okuldan nefret ettim. Ve okulu bıraktım Zaten derslerim sıfır ne düşüneyim. Askerlik ve çalışma hayatına yetemiyorum napayım artık.

Hastayım, İşsizim, okumadım ve Mutsuzum ne yapmalıyım?