Sağlık durumum yüzünden çalışmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Merhabalar ben 26 yaşındayım ismim melisa lise meznuyum okuldan mezun olduktan sonra üniversite gidemedim tutmadı düz liseydim matematik olmayınca da cok basarı saglayamadım sonrasında işe girdim 4-5 farklı yerlerde calısmaya basladım ama rahatsızlıgım oldu bayılmalarım hastaneye kaldırışlarım oldu calısamadım devam edemıyorum iş hayatına şimdilik evdeyim. kendimi işe yaramaz hissediyorum aciz babamdan para isterken utanıyorum elimde olmayan seyler için çektigim acı beni çok yıpratıyor herhangi bi kavgada sıkıntıda zaafımdan vuruluyorum laf çarpıtmalar çok canımı yakıyor. Kendimi babama karşı aciz ezik ve ona muhtaç hissetmek beni öldürüyor kaçkere denememe ragmen aynı şey oluyor rahatsızlanıp bayılıyorum artık cok yoruldum napmam gerekiyor evlenmeyide düşünmüyorum sırf bu konumdan kurtulmak ıcın evlenmek çok daha kotu olucak hem kendımı hem baskasını yakmak ıstemıyorum öneriniz nedir?
Sağlık durumum yüzünden çalışmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?