Sevgilim şu an her şeyimi karşılıyor nişanlanacağız yakında nişanı da o yapacak benim çalışamama hastalığım var yapamıyorum hiçbir iş yerinde. Bu ilerde sorun olur mu şuanlık şikayetçi değil sevgilim
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilin seni olduğun gibi kabul ediyorsa, gelecekte de sorun olacağını sanmıyorum. Onun destekleyici tutumu çok değerli hissettiriyordur eminim. İleride birlikte neyle karşılaşırsanız karşılaşın, birlikte üstesinden gelebilirsiniz 🤗
Evet haklısınız bu şekilde kabul etti ilk zamanlardan beri lafı olmadı hiç
🙏🏻
Kadın dediğin evinde oturur çocuğunu büyütür kocasını akşam güzel karşılar karnını doyurur boş ver işi çalışmak zorunda değiliz zaten kocan bakar.
Ben tam olarak böyle bir şey istiyorum zaten ilerde sorun çıkar mı sence
Kocan eğer olgun düşünebiliyorsa tabikide sorun çıkmaz.
zaten kocan bakar derken? bir aileye tek kişinin bakması için adamın ultra zengin olması lazım
@sonic0 cicim asgari ücret 4 kişiye yetiyor parayı milletin çoğu boşa harcamıyor zaten.
Durumu iyi zaten kendi de evlenince çalışmazsın dedi
Tamamm işte sen dert etme çok güzel demiş
Bazı kadınlar nasıl yaparsın koca eline mi bakacaksın diyor bu zamana kadar hiç hesap ödetmedi sevgilim bana bunu bile anormal görenler oldu kendimi kötü hissediyorum
Sen milletin sözüne bakma eğer herkesi dinlersen hiç bişey yapamazsın sen kendin yaparsınn ama kocana uy dert etmez ilerde inşallah.
Çok teşekkür ederim ☺️
Evet olur aldatsa seni mesela? Kendi ayakların üstüne nasıl duracaksın
Neden aldatılmayı düşünüyorsunuz? Hiç mi sevilmediniz
Yakında anlarsın beni
Aldatılmam korkma 😀
Çok gördüm senin gibileri
Aynaya baktığında mı yoksa baban anneni aldattığında mı?
Her erkek birgün aldatır izle ve gör
Hor orkok bor gon oldotor ozlo vo gor ne aptal karısın
Ne kadar çok aldatılmışsa yazık ya kıyamam
İzle ve gör diyorum :) bir gün bu sözlerim aklına gelecek
Yazık sana
Sosyal medyadaki kızın dedikleri değil mi bunlar 😀
O kim?
bende calısmayı sevmıyorum ama calısmak zorundayım ıhtıyaclarımı karsılamak ıcın evlendim diyelim sonra bosanırsam g0t gibi ortada kalmamak icin bi isimin olması gerek
Başanacağın adam seni madur mu edecek
nerden biliyon erkekler bosanınca nafaka vermemek ıcın k1cını yırtıyor
Fakirle evlenirsen evet
ne alaka fakirle teyzemin kocasının 4 evi var bosanırken nafaka bile istemedi zorla onu tehdit etti bencen sen cok bos yapıyon bosanırsan g0t gibi kalırsın ortada
Benim mesleğim var konuşma sen ya sen çalışmak zorundasın ama ben değilim
evet ben calısmak zorundayım sende anca amele gibi koca parası ye vasıfsızlık bunu gerektirir sonuçta
Asıl amele olan sensin canım köpek gibi çalışacaksın ben alışveriş yaparken
ok
Noldu kezbansu
Çalışma hastalığını detaylandırabilir misin? Neden çalışmak istiyorsun sebebi nedir?
Bu zamana kadar çalıştığım hiçbir işte yapamadım panik atakta var
Zor bir durum. Panik atak olmayacağın işlerde bulabilirsin. Hayat ne getireceğini bilemezsin. Evlendikten sonra çalışmak zorunda kalabilirsin.
Çocuğum olduğunda nasıl çalışabilirim ki
Çocuk olduğunda tabi ki çalışmazsın. Hayatın ne getireceğini bilemezsin kötü bir olay olur ailece borca girersin eşinin maddi durumu yetmez ve çalışmak durumunda kalırsın her zaman en kötü olasılığı hesaplamak lazım...
Bende aslında en kötüyü düşünürüm hep ama sevgilim ne kadar olumsuzsun hep negatif konuşuyorsun diyor
bu panik atak olayını sadece çalışma hayatı olarak yorumlama yarın öbür gün kocanın seni sevmediği gibi hislere kapılınca da panik ataklar başlar acaba seviyor mu acaba aldatıyor mu
Bu var dediğin gibi aynı hep şüphe içindeyim ama ortada hiçbir şey yok
düşünmen gereken çok şey var seninle dertleşmek isterdim ama burada özel konusulamıyor mesajda atamıyorum sana maalesef
Sorun değil. Senin görevin çalışmak değil zaten. Kocanın penisini içine alıp keyfine bakacaksın
O iş bende
Alabilecek misin penisin hepsini
Ya siz nasıl sevgililerinizin/nişanlılarınızın, ihtiyaçlarınızı karşılamasına müsaade edebiliyosunuz ya? Bi ben mi kaldım koca ülkede kendine yetmek için kuduran, ekonomik özgürlük diye haykıran gurur anıtı kadın?
Gurur anıtı kısmına güldüm 😅 tabiki ekonomik özgürlüğün olmalı fakat erkek böyle olunca her şeyi senden bekliyor ve böylelerin kıymeti bilinmiyor. Mesleğin elinde olsun ama çalışma mesela
Yani mesleğin varsa ve sevgilin şikayetçi değilse çalışma o zaman, benim de çalışma f€ti$! m var maalesef 🤦♀️
O nasıl oluyor mesela duramıyor musun çalışmadan
Evet illaki çalışıcam illaki özgür olup kendi paramı yiycem, babamdan bile isteyemiyorum hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen, işin kötüsü benim sevgilim de kesinlikle çalışamazsın diyor. Benim işim senden zor
Senin durumun daha farklı seninki istemiyormuş büyük ihtimalle kıskançlıktan benimki ister çalış ister çalışma ben bakıyorum zaten diyor. Çalışmak istiyorum desem de saygı duyar
Evet benimki de kıskançlık anıtı işte 🤭
Yaa haha çok tatlısın kız 😂
🤭🤭 teşekkür ederim😇😊
Rica ederimmm 😇
HASTALIK DEĞİL O RAHATIN BOZULMASIN İSTİYOSUN KILIF UYDURMAYIN DPRMFPDMFLGK
Neden milletin ağız kokusunu çekeyim gencim güzelim gezmek varken neden yani
adam bütün hayatını seni yaşatmak için adayacak zaten
Evet çalışmam için bir sebep göremiyorum bu yüzden
Anlıyorum
Ciddi sorun. Uzmana danışmalısın
😞😞
Kadın çalışmak zorunda değil zaten