Psikoteknikte tek çalışanım, 3 yıl zorunlu mu kalmak zorundayım yoksa bu işten nasıl çıkabilirim?

Ayrilmadanda en az 9 ay soyluyuceksin dedi baştan kpss çalışabilirsin diyip o teklif etmişti şimdi işi unutursun işle ilgili şeyler dinlemen gerek diyor yeni açıldı. Açılış daha başlamadı ama PC hep açık kalsın diyor aşırı büyük ekran baş ağrısından ölmek üzereyim ve ısıtıcı zaten çok sesli diye evden panduf aldım arada bir elim ısıtmak için aciyorumsqdece baş ağrısından kafam zonkluyo öğle arasında geliyor günde 2 kez arıyor naptın diye birde iş telefonubu masaya koy diyor dikkat dağıtmasın diye arkamdaki masaya koymuştum ama onuda istemedi.9-6 cumartesi dahil ve asgari ücret bugünde kışın 5.15 te cikabilirsin dedi ama ders çalışırken görürse hemen engelliyo birini cagiriyo oturup yanımda konuşuyorlar bende çalışamıyorum kpss dışı çarem yok napicam bilmiyorum sadece günüm eve gelip ağlamakla geçiyor. Annemde millet çoban ken kazanıyor diyor Allah rızası için akıl verin beynim durmuş gibi hissediyorum 1-2 saat çalıştım ama beynim duruyo gibi sanki disasyon geçirdim nolur yardım edin ben napayım cikamiyicammi bu işten 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭derdimi anlatacagim anlayacak bir insan bileyok çok yalnızım birkaç arkadaşım var onlarda çık diyoda nasıl cikicam bu adam herşeyi benim üzerime kurdu çünkü orada tek çalışan benim tüm sorunluluk

Psikoteknikte tek çalışanım, 3 yıl zorunlu mu kalmak zorundayım yoksa bu işten nasıl çıkabilirim?