Erlek İş Arkadaşımın Amacı Ne?

Biz çok yakındık yani çok samimiydik o kişiyle çok şaka yapan birisi çok şakacı ve normalde hiçbirşeyi önemsemez alınmaz ama benim şakasına söylediğim şeye alındı neden bilmiyorum ama çok samimiydik saçıyla oynamamama falan izin veriyordu sonra aramız bozuldu öyle 10 gün falan bana çok sert davrandı konuşmadık resmen benden kaçıyordu Kahvaltıda falan göz göze gelmemek için benimle başkalarıyla göz teması kuruyordu ben ürün arıyordum arkadaşım da gidip ona sormuş ürün arıyor diye o da duraksamış benim aradığımı duyunca gidip gitmemek arasında kalmış izne çıkmıştı pazartesi geldi bende izinliydim sonra da dün karşılaştık uzaktan benim sesimi duyunca başını kaldırdı 15 sn falan bana baktı sonra işine döndü ondan sonra tablet muhabbeti oldu sıkıntı vardı herkesinlini o yapıyordu bende bilerek gitmek istemedim sonra üç kez tekrarladı o başka sorunu olan var mı diye tabletinde sonra ben gittim en son verdim ben verdikten sonra mesela hiç sormadı kimseye mesela önceden sertti bana karşı şu an mesela herkese karşı çok rahat sadece biz mesafeliyiz konuşmuyoruz bugün aynı odadaydık ben yokmuşum gibi davrandı morali de yerindeydi gayet mutluydu odada da şakalaşıyordu diğerleriyle falan sataşıyordu sonra bende çıktım odadan ama keyfi yerinde yani bilinçli mi yapıyor bilerek mi yapıyor yoksa bitti mi duygusu
Erlek İş Arkadaşımın Amacı Ne?