Şimdi sizlere garip bir olay anlatıyorum. Dil okulundan dönerken yolda yabancı bir kızla tanıştım benle sohbet etmeye kalkıştı sonra bir yerden oturduk felan iyi arkadaşlık kurduk beni her gün arar sağolsun çok iyi kalpli bir kız
Tanisali bir ay olacak 4 yabancı kız bir evde kalıyor
Biri Endonezyali
Diğeri Amerikan
Alman
Ve Kanadalı
4 kızin iyiliginden şüphem yok ama sürekli din konusuyoruz felan hiçte gelemem böyle şeylere yabancı arkadaşlıklar merakim vardır da bunaliyorum dini mevzuları konuşmaktan ne yapmalıyım sizce
Yabancının dindarida hiç cekilmiyor djhdhd
Tanisali bir ay olacak 4 yabancı kız bir evde kalıyor
Biri Endonezyali
Diğeri Amerikan
Alman
Ve Kanadalı
4 kızin iyiliginden şüphem yok ama sürekli din konusuyoruz felan hiçte gelemem böyle şeylere yabancı arkadaşlıklar merakim vardır da bunaliyorum dini mevzuları konuşmaktan ne yapmalıyım sizce
Yabancının dindarida hiç cekilmiyor djhdhd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kadolik mi neydi bi ismi vardi onu dine getirdigi insan kadar ücret aliyorlar yemin felan ediyorsun şarap ekmek güzel para var 👍
Misyonerlik pardon
Hee biliyorum onu
Bir yerde duymuştum dhhdhd Hristiyanlığı anlatırlar arkadaşça felan yaklaşıyorlar biliyorum onu
Güzel yerlere gelebilirsin onlarda çoğu işe kendilerinden birilerini aliyor
Hiç almayayim da bana şu işi detaylı anlatır mısın bir
Ona göre kızı engelleyeyim
Din konuştuk diyorsun da tam olarak nasil kendi dinlerini mi övüyor bizim dinimizi mi merak ediyor?
Olay şu ben dini konuları araştırmayı severim dedim sohbet esnasında İncil felan okumuslugumda vardır arada dini konuları araştırmayı severim demiştim demez olaydım jfjfjf
Hiç hoşlanmam dindar insanlardan sürekli dua okuyor dua et diyip tanrı seni seviyor felan diyor
Öyle bir garibime gidiyor ki anlatamam bir kaç kere kiliseye gidelim istersen gezeriz dedi yok dedim bana saçma geliyor dhdhf
Evde dua edelim dedi dedim saçma geliyor dhhdd
Her telefon konuşmamızda günlük şeylerden konusurux sonra bana dua eder kapatir telefonu
Misyoner olabilir bide kendi geldigi icin ama bilemem benim din ile pek alakam yok ama dinini bizden daha iyi daha dindar yasiyanlar yahudiler bu dünyada cennete gitcekler varsa onlar hahaa
Ama güzel bi arkadaşlık olabilir kötü birsey yok gibi
Açık açık dicem bir gün bakalım kırmadan mesaj atayim hatts
Valla bilmiyorum en Nefret ettiğim insan tipi
Sarmiyorsa cevap felan verme zaten biter muhabbet
Mantıklı
Sana buradan teşekkürü borç bilirim hayatımı kurtardin hdhdhd
İyi geceler 👍
Söyle onlara kırmadan bu konudan sıkıldım diyebilirsiniz zaten bir süre daha konuştuktan sonra eminim ki konuşacak konu kalmayacaktır ckxkxlzlzllzx
Seni hristiyan yapmaya çalışıyor olabilirler dikkat et
Bu çok mantıklı geldi hdhdhd
Ama hristiyanlikla alakam yok dhhdd
Yok böyle tipler var bizim cemaatci tayfa gibi o yuzden dedim bende zamainda bi cocukla tanismistim oyun uzeri nette o modeldi
Görüşüyor musun hala
Yok surekli bana muslumanligin kotu taraflarini anlatiyodu falan bende hadi ordan dedim görüşmüyorum
O Müslümanlığı kotulemiyor sadece aşırı dindar birr kız benim için dua felan ediyor vs.
Olabilir tabii belki samiyetle dua ediyodur belkide kendisi doğru yolda oldugunu sana gosteriyodur kendince bilemezsin ama dua eden insandan zarar felmez :)
Valla gelir mi gelmez mi hiçte hoşlanmam bu tarz şeylerden
O zaman açıkça soyle madem ardasklik devam etsin istiyorsun ben müslümanım bana dua etmene gerek yok diye hatta gel seni müslüman yapayim hakk dinine ulaş filan diye yol yap belki birakir o işleri :)
Hdhdhd 🤣baya mantıklı
🤷🏻♂️
Ooo senin yerinde ben olacaktım saatlerce konuşurdum din hakkında 😄😄
Al senin olsun dhhdhd
Tamam ver 😄😄
Konuşsunlar sen gene bildiğini yap
Karadeniz li temel nerede bu hikayede
Dinsizim ben, banane din konularından de.
Diyorum hdhdhd
Kizida kiramiyorum tam Türkçede konuşamıyor bir seyde diyemiyorum
Yazık kafana
@Naknak?
Yok bişi
Rahibedir belki kzjsj
Seni halleyecek heral
Hetero o kadarını biliyorum dhhdhd
Cunku bu ben biseksuelim
Biseksuel olduğumu söyleyince 🤣 bir garipsedi oradan biliyorum
Boş ver elleme hallesin
Boşluk