Deliricem artik napicam, bir okursaniz?

Hicbirsey yolunda gitmiyor biktim artik cok caliskan bir insandan Şu an zar zor calisan biri haline geldim herseyden o kadar biktim ki kalkip kendimi assagi atasim var napicam hicbirsey bilmiyorum ne derslerim duzeldi aksine caliskanken tum notlarim cok yuksekti simdi baya dustu ilk defa bu donem oldu bu normalde her sene cok caliskandim sinav ogrencisiyim bu arada bir anda okuldan cok sikildim hergun sove saya gitmeye basladim okula gidiyorum gittiğimde uyuyorum uyudugum icin aptal hocalarin felsefelerini cekmek zorunda kaliyorum. Bazen kendimde olmuyorum okula gitmiyorum bu gidislede sinifta kalicam devamsizliktan. Uyumaktan bile biktim 9-10 saat uyuyan biri olarak Şu an uyumaktan biktigimdan uyumuyorum bile herseyden o kadar biktim ki yemek bile yememeye basladim dogru duzgun herseyden biktim. Belki 15 tatilde duzeltirim dedim ama olmadi 15 tatilde program yaptim ama asla calismadim dogru duzgun. Cabalasam bile olmuyor artik eskisi gibi degilim bana ne oldu bilmiyorum ama eski benden eser kalmadi her seye ragmen oturur derslerime calisirdim dayan universiteye kadar dayan duzgun bir meslegin olacak derdim ama artik yok oyle degilim ne olacagini bilsemde stres olsamda oturamiyorum o masaya. Pazartesi okullar acilacak deliricem hergun sinirden. Dersler bile o kadar sinir ediyorki artik ders calisirken bazen sinirden kalbim agriyor. Okuldan bikkinligim yetmezmis gibi birde ustune dershane var oda yetmezmiş gibi eve git gel onun tartismasini sunun azarini cek biktim artik ya. Belki size kucuk birseymis gibi gorunuyordur bu yazdiklarim ama icinde yasamadan anlamiyor insan daha burada anlatmadigim nice nice seyler var. Buraya yazmamin sebebi artik dayanamiyorum. Artik birseylerin ustesinden gelemiyorum. Gecer dediler aylardir bu durumdayim. Napicam bilmiyorum. Bir oneriniz birseyiniz varsa lutfen yazin. Ben nasil çıkarıim bu durumdan
Deliricem artik napicam, bir okursaniz?