Teşekkürler ❤️
İşinize sadık mısınız?
Teşekkürler ❤️
Bazen her ne kadar zorlasa da işime her zaman sadık kalıyorum. Peki ya siz işinize sadık mısınız?

Evet sandığım ki 17 dir aynı şirkette sürünüyorum. Bir ara 2.5 yıl başka yerde çalıştım ama yine buraya çağırdılar. Demek ki bir ışık varmış bende.
Evet şöyle.. iş ahlakim yuksek. yoksa bu basimdakilerle çalışmak ve işte düzgün davranmak zor. mama ben her halikarda işimi yaparım seviyorum işimi :))
Güzel genç arkadaşım 😊
Ben işime sadığım ama “kör körüne bağlı” değilim diyebilirim. İşimi seviyorum çünkü ürettiğimi ve gençlere dokunduğumu hissediyorum 💫 Ama şunu da biliyorum; insanın önce kendine sadık olması gerekiyor. Eğer bir iş seni tüketiyorsa sadece “sadakat” uğruna katlanmak bazen kendine haksızlık olur.
Sen şu an 23 yaşındasın, kariyer yolculuğunun en esnek dönemindesin 🌱 İşine sadık ol ama kendini de unutma. Geliştiğin, öğrendiğin ve saygı gördüğün sürece o iş zaten sana kazandırmaya devam eder ✨
Cevap
30Cevap
Sadık olmasam 11 senedir aynı işi yapmak gadası
Yaptığım her işe sadığım
Evet, ama tek sebebi iş koşullarının çok iyi olması ve iyi kazanmam. Yoksa neden sadık olayım? Paramı alır geçerim.
İşi olmak önemli insan daha iyi iş sahibi olmak ister ama var olan iş doğru zamanda bırakılmalı daha iyisi istense bile.
Ahhh ahhh kimse benim kadar sadık olamaz galiba hatta sadık değil aşığım 😅 geziyorum para kazanıyordum bu aralar işler kesat ama özledim bee 😅
Valla ben işime tamamen bağlıyım, başka hiçbir şeyi düşünmüyorum.
Aynen cok zorlansamda onun icin her seyi yapiyorum.
Fiziksel olarak da mental olarak da yoruyor ama işimi çok seviyorum :)
Tabii ki kimler kimler istedi sadık olmasaydım şimdi trilyonerdim
Bazen ikiyi dört görüyorum 😅 ama yine de seviyorum en iyisini yaparım işimde
Elbette. Sadık kalmayan benimle çalışamıyor zaten. 😀
Evli değilim sevgilim de yok olsaydı evet sadık biriyim
İş sadık olunacak bir şey değildir. Gerekeni yapar ve evine gelirsin.
Yaptığım her işe sorumluluk neticesinde ve sadık olarak yaparım
Evet ama hiç bir şeye sadık olmak yaramıyor bundan sonra hiç kimseye hiçbir şey e sadık olmam
İş konusunda işime pek sadık değilimdir
İşime de eşime de sadık olurum
Keşke herğün işe gitsem 🥰🥰
Hayır daha iyi iş bulursam bırakırım
Eşime evet işime hayır
İşkolik ve mükemmelliyetçiyim
Yokk
Evet sağdığım mobinge maruz kalsak bile sağdığım.
İş arıyorum
İşim yok ki
Evet ✨
Evet sadığım
İşsizim 😔
Öyleyim evet
Mecbur
Evet..
Evet sadığım
Evet sadigim
Çok sadığımdır
Sadığım