Hakkını veririm 💯

Ne iş yaparsan yap o an, o işin hakkını sonuna kadar vermek hayattaki en büyük haz✅
Hakkını veririm 💯

Ne iş yaparsan yap o an, o işin hakkını sonuna kadar vermek hayattaki en büyük haz✅
Kesinkle işimi seviyorum bi söz var işini seversen asla calişmiş gibi olmazsin! Sevdiğim veya genel olarak sorumluklarim elhamdüllilah hic yük olarak görmüyorum daha cok yaptiklarimdan keyif alirim... not: illa sevmezsemde mesela evin ișini bana sonra verdiği huzur ve mutluluk baska onun icin onu bile seve biliyorum 😬 veya iş yerine zor bi durum varsa onu cözdükten sonraki sevinc baska
Allah hepimize sorumluklarimizi bilip severek yapmak nasip etsin!!
Çok iyi yorum
Mükemmeliyetçilik var bende her işin hakkını veririm.
Mükemmelsin yani sjjsjs
Yoo değilim ahsjsjdj
Mükemmelliyetçi
Teşekkürler
🌷✨
Mükemmeliyetçi biriyim o yüzden evet
Herşeyi doğru ve tam yapmaya çalışırım, hatayı sevmem iş disiplinim var. Ama patronlar bunu istemiyor bazısı sadece hız istiyor adam hizli yapiyor ama kötü yapiyor onu istiyor ben düzgün doğru yavas yaptigimda laf yiyorum hızlanman lazim diye diğeri hızlı yapiyorda noluyo kötü yapıyor çok saçma
Cevap
11Cevap
evet işimi iyi yaparım tabi ki de
Yapamıyacağım işin sorumluluğunu almam yapabileceğim her işi de en iyi şekilde yaparım 💁♀️
Wow
Nerdeydin yoktun🌷
Kardeşim gelmişti şehir dışından bir süredir onunlaydım teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
Evet iyi yapıyorum. Yaptığım her işi özenerek yaparım.
Süperrr
Teşekkürler
Eğer severek yapıyorsam güzel yaparım ama sevmediğim işi başımdan salar gibi yaparım
Ne yapıyorsa severek yapmalı
Çok gıcık bir insanım iş konusunda. İşimi iyi yapmasam patronlar bana katlanmazdı :D
Haydaaa işini iyi yapan ama toxik insan gibi anlattın
İşini iyi yapan, ama patronun her dediğine tamam evet yaparım gibi geri dönüşler vermeyen, hakka, hukuka ve insani çalışma şartlarını korumaya çalısan bir elemanım sadece :) maalesef her zaman ben patronum her dediğim kanundur diye insanlarla çalıştım. Bu kişiler bana işle alakalı olmayan saçma sapan şeyler söylediklerinde mutlaka cevaplarını alıyorlar :) Tabii ki sövmüyorum ama kibar ve güzel bir dille bana ters gelen herşeyi red ediyorum.
İşimi iyi yaparim insan kendine saygı duyuyorsa yapmalı bence ya da birde kuralci mükemmeliyetçi bir yapım var o yüzden en iyisini yapmak olmak zorunda
Evet hakkını veririm arkamdan laf ettirmem herkes çalışıyor desin beni övsün 😉
Hahahha
Eee eyleee 😉😁🤓
Wow djdjdj
Sana da wuuuahhh 😅
Önemsediğim bir şey olursa tabi özenli davranırım
Yeterki isteyeyim sonunda kadar işimin hakkını veririm.
Evet işimi çok iyi yaparım
Aynı zamanda Yaptırırım 😂
Evet ama bu huyumu çok sevdiğim söylenemez
Neden
Kesinlikle yaparim, işimin hakkını veririm
Çok başarılısın✨
Bence siz☺️
İyi yapıyorum gerektiği kadar
Gerektiği kadar
Her zaman, mükemmeliyeçi olmak çok yoruyor.
İşimde baya iyiyim ya iyi olmasam yapmam zaten
İşi bileceksin. İşe gitmeyeceksin.
Yarım yamalak yaparm genelde
Hakkını vererek kesinlikle
Tabii ki
Elbette
Evet iyi yaparım
işe bağlı
İş önemli
Yaparım
İşimi en iyi şekilde yaparım
İşimde iyiyim.