Dünya gelişmeli ve insanlar artık iyi yaşamali diyorsak hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız.
Misal ben halkım ben ne yapabilirim üzerime düşen görev olarak ben bir kere zekatımı vereceğim Eğer bu sokaklarda İnsanlar neden aç diyorsam ve zekatımı vermiyorsam Allah bunun bana hesabını soracak diyelim ki ben bir mühendisim ülke mi geliştirmek için deprem konusunda iyi binalar depreme dayanikli sistemler nasil yapilir araştiricam proje üreticem, elektrik tasarrufu nasıl sağlanır gibi gibi.
Öğretmensem işimin hakkını vereceğim her öğrencimin içindeki potansiyeli çıkarmaya çalışacağım her yönüyle onunla ilgileneceğim hiçbir çocuk arasında ayrımcılık yapmayacağım, polissem, hakimsem avukatsam yani karar merciilerindeysem rüşvet asla almiycam kimseye ayrimcilik tanimiycam babam dahi olsa. torpil nedir bilmiycem yapan varsa da yaptirmiycam sessiz kalmiycam temizlik görevlisiysem o lavabolari hep temiz tutucam parfümü basıp da temizledim demiycem. yapmam gerekeni yapacağım Yani herkesin görevi Neyse onu en mükemmel sekilde yapmaya çalişacak. Lokanta sahibi isem servis ettiğim yemekler içecekler temiz olacak tavuk eti diye at eti satmayacağım çalışanımın maaşını düzenli vereceğim işyerimin bakımını düzenli yaptıracağım Ne oldu bakın Geçende Bir işyerinde yangın da bir sürü insan vefat etti neden? Çunkü o iş yeri yönetmeliğe uygun değildi kimse hükümet yapsin benim elimden ne gelir demeyecek. üzerine düşen görevi yapacak sorumluluğunu alacak. ÜLKENİN SORUNU ÇOĞU İNSANIN İŞİNİ HAKKIYLA YAPMAMASI.
Mesleğiniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşlar ve firmalar bu konuda benden dertli. çok üstüne düşüyormuşum.
Maalesef ülkemizde doğru söyleyen ve doğru iş yapan 9 köyden de kovuluyor. Ama bıkmadan devam edicez insallah.
Çoğu zaman evet ama her insan gibi benim de eksik ya da yanlış yaptığım oluyor tabi. Kimse mükemmel olamaz.
Eksik yanliş olabilir ama bu eksik ve yanlislar cok ufak olmali zaten mukemmel olunsun demiyorum olamaz kimse mukemmel olmaya calisacak diyoru.
Herkes üzerine düşen görevi yapsa bu halde olmazsa dediğiniz haklısınız
Zirveyi bile zorluyorum.