Yolun sonuna geldim galiba?

Ben derslerime odaklanamıyorum. Üniversite son sınıfım. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Tüm derslerimi de gayet güzel bir şekilde verdim. Ama stajda uğradığım mobing yüzünden psikolojimi toparlayamadım. En ufak bir şeyden nem kapıyorum ki zaten böyle bir yapım vardı. zorlu bir hayattan, zorlu hayat koşullarından geçtiğim için zaten böyle bir sıkıntım vardı. Bir de benden bir tık daha iyi konumda olan hatta daha daha fazla iyi olan insanlarla bir arada toplanınca benim psikolojim daha da bozuldu. Zaten son senenin getirdiği bir baskı vardı dersler konusunda. O benim üstüne daha çok şey yaptı, yıprattı. Bir de bu tatil dönemine girdik mesela. İkinci döneme başlayacağız üniversitenin. Nasıl diyeyim? Şey, ben çıkıp gezme tozma fırsatı da bulamadım. Param olmadığı için. Sosyalleşebileceğim bir çevre de yok. Arkadaşlar, ben arkadaş kuramadım zaten çeşitli sebeplerden dolayı. Daha çok kafamda kurmaya başladım ve derslerime odaklanamıyorum. Büt sınavım var Çarşamba günü. sadece bir sınav ama ben dersime asla odaklanamıyorum. Okuyorum, okuyorum hiçbir şey kafama girmiyor.

Kendimi ke,,, smek istiyorum.

Yolun sonuna geldim galiba?