Yeni işe girecekken eski iş yerine son kez gidip veda etmeli miyim, yoksa hiç gitmemek mi daha mantıklı?

Eski işim beni 160 saaten 130 saat yapacak ve zaten az para verıyolar dahada az olacak bide başka reyona koyacaklar. Şimdi 1 haftadır rapor aldım.31.01 sozlesme bitiyo güya yeni sözleşme verecekler ama hala bişey yok. Annem arkadasım diyo sure bitene kdr hic gitme zaten yeni iş buldun ama nebilim 3 yıl ordaydım ve iyilerdi onların hatırına diyorum hani. benim iş arkadasların iydi. Sadece buyuk patron beni istemıyo. Ben ordanda gitmek istemedim sadece mecbur bırakıldım sundukları şeylerden dolayı. Şindi diiyorum ki acaba haftaya gitsem mi son kez düzgünce işimi yapyıp gitsem? Sonra diyorum kızım sala.. k olma. Siz olsanız napardınız? ya da carsambadan mi gideyım? Persembe izinliyim sonra cuma ve cumartesı kalıyor zaten… ama acaba hakkımda konusuyolarmı gelmıyor bu falan dye? Sımdı gitsem imada bulunur lar mı?

Yeni işe girecekken eski iş yerine son kez gidip veda etmeli miyim, yoksa hiç gitmemek mi daha mantıklı?