İş arkadaşlarınız arasında “Benim işim daha zor” muhabbeti çok sık dönüyor mu?

İş arkadaşlarınız arasında “Benim işim daha zor” muhabbeti çok sık dönüyor mu?
Her işin zorluğu var. Kimi bedenen fazla yoruluyor kimi ruhen. Ama ısrarla masa başındaki yorulmuyor kiii diyenlere de kıl oluyorum.
Çalışmıyorum 🙂
Okuyorum daha 🙂
İnşallah diyelim senin içinde aynısını diliyorum 😄💖
Rica ederim 💖 olur ya salladım zaten bende dkdjdn
Teşekkür ederim✨️ @Semih6934
Semih, 31 yaş hâlâ genç sayılır, o yüzden sana “genç” diye hitap edeceğim izinle 😊
Benim çalıştığım ortamda da bu “benim işim daha zor” muhabbeti çok dönüyor 🤷♀️ Akademide de herkes kendi stresini en büyük sanıyor. Aslında herkesin yükü kendine ağır. O yüzden ben artık kimin işi daha zor tartışmasına hiç girmiyorum. Herkesin emeğine saygı duyup kendi işimi iyi yapmaya odaklanıyorum 💪
Kariyer yolculuğunda da sana tavsiyem şu olsun: Başkalarıyla kıyas yerine kendi dayanıklılığını ve becerilerini artırmaya bak. En çok buna değiyor 😉🌱
Rica ederim Semih, sen böyle düşünüyorsan ne mutlu bana 😄📚 Kariyer yolunda aklına takılan her soruda kendi içinde sorgulamayı da ihmal etme 🎓💼
Cevap
6Cevap
şu an yok hayır
Evet var en son bi gelip çarpılsana diyorum susuyorlar
Böyle tartışmalarımız olmazdı. Çünkü aramızda rekabet ortamı yoktu. Yükseleceğimiz bölüm de yoktu
Gereksiz kendini önemseyen arkadaşlar var tartışdığım oluyor özellikle çalıştığın ortamda huzur çok önemli
Hayır yok, herkes işini yapar gereksiz muhatap olunmaz
Kolay kolay tartışmam ama arada olabiliyor...
valla ben kendi işimi kurduğumdan genelde dasak geçme amaçlı dalga geçiyorum onlarla
Benimle anlaşmak zor işime geldiği gibi davranırım bu kimi zaman sinirde eder mutlı da eder o benim o anki anıms bağlı kavga
Yok öğrenciyim
Teşekkürler
Ben çalışmıyorum kii jsn
İnşallah jsn
Amin jsn 😅🌸
🌸
Valla işte herkes kendi işinin zor olduğunu düşünüyor.
Muhattap olmayı vakit kaybı olarak görüyorum
Hayır. Gereksiz bir muhabbet bu
He ya diyip geçecen 😂
Hayır yok
Şükür yok
yok.
Hiç tartışmadım
Olmaz mı
Yok 😅
Hayır olmadi
Hayır
Bu adamın vücudu çok iyi ya