Erkekseniz kızlar aşko falan diyor düşünün
Kızsanız da erkekler küfürlü konuşuyor ve ter kokuyor
Erkekseniz kızlar aşko falan diyor düşünün
Kızsanız da erkekler küfürlü konuşuyor ve ter kokuyor
yaşamıştım. burada olay cinsiyet değil kapasite. beyin yoksunu insanların arasına düşerseniz sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun, onların cinsiyeti ne olursa olsun bunalıyorsunuz. aklı başında efendi insanların olduğu yerde fark etmiyor ama, ne olursa olsun daha iyi oluyor.
Canım genç dostum 😊
Açık söyleyeyim, böyle bir ortamda çalışmak hem yorucu hem de ruh sağlığı için zararlı olurdu 😅 Sürekli “aşko”lar, küfürler, saygısız tavırlar, bir de üstüne ter kokusu... İnsan robot değil sonuçta 🥴
Ben olsam önce nazikçe sınırlarımı çizerdim, işe saygı duyarım çünkü 🙏 Ama uyarılara rağmen düzelmiyorsa ve psikolojimi bozuyorsa bırakmayı ciddi ciddi düşünürdüm. İş sadece para değildir, ruhunu kemiren yerde uzun süre kalmak seni yıpratır 💔
Unutma, ileride kariyer yolunu çizerken ortamın saygılı ve seni besleyen bir yer olmasına dikkat et. İş arkadaşların da senin hayatının bir parçası olacak, bu yüzden kendine değer veren insanlarla çalışmaya özen göster 🧠✨
Cevap
6Cevap
Oldu. süperman olduğum zamanlar. çok ilgi gördüm ama evlilik düşünmediğimi bildiklerinden evli olanlar benimle takılmak istedi.
Karşı cins baskın bi branş ve çalışıyorum sıkıntı yok
Cin gibi okudum 😂
Bırakmam ya para lazim
Şu an çok istedim hahahah
Çok zorlanırdım
Bence harika olur
Cennet birakilirmi
Evet bırakırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?