Staj defterinden sözlü sınavım var 2 gün sonra bana acil yardımcı olur musunuz?

Ben 2 yıllık acil durum ve afet yönetimi bölümünü okuyorum şu an 2. Sınıfım ve salı günü hocamız staj defterinden sözlü sınav yapacak Benim geçen sene yazın üniversite yaz stajım vardı ulusal staj programına başvuru yaptım çıkmadı yazın da hem amcamın hem yakın akrabalarımın düğünleri olduğu için babam düğünlerden dolayı maddi sıkıntıdaydı bende 1 aylık staj yüzünden babamı daha da zora sokmak istemediğim için yaşadığım yerde beldenin belediyesinde yaptım ama staj yaptım demek bin şahit ister sadece getir götür işlerini yaptım o da sadece 3-4 gün tek ondan sonra bana senin gelmene gerek yok dediler ki onun öncesinde onlara dedim bana bir şeyler öğretin en kötü bana malzemeleri gösterin tanıtın dedim onu da yapmadılar 4. Günün sonunda gelmene gerek yok dediler işte salı günü de hocamız staj defterinden sözlü sınav yapacak ve ben staj defterine gün gün yazılması gereken yerler şu an boş ne yapacağımı bilmiyorum bu bölümü okuyup staj yapanlar bana neler yaptıklarını yazabilirler mi şu an çok zor bir durumdayım
Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
Staj defterinden sözlü sınavım var 2 gün sonra bana acil yardımcı olur musunuz?