Ya şimdi küçümsemek kötü konuşma istemiyorum ama niye bir kadın ezik gibi erkeğin parasına bakar? 50 tl için kocasına yalvaran kadınlar var xdkxnjnqxb
Hadi anladım çalısma hayatı zor geliyor bari part-time çalış ama gelirin olsun? sahiden bizim ülkemizde özellikle yozgat, konya, kayseri gibi illerde kadınlar iş hayatında aktif değil yani hepsi için demiyorum ama bakılınca gözüken bu
Bir "insan" hiç mi kendini geliştiremez? ne spor ile nede sanat ile ilgilendikleri var nede kendilerine bir şey kattıkları
tabiki %100 lük kısıma hitap etmiyorum ama dışarıda cahil insan görmeye tahammülüm zayıf.
Özelliklede tesettürlü bazı kesim "hepsi demiyorum" çalışmaya kendini geliştirmeye aşırı karşı, gericiliği cehaleti hayat felsefesi edinmiş halde.
Türkiye 2. afganistan'dır diyen bi profesör vardı onu haklı buluyorum maalesef ki bu ülke böyle gittikçe hiçbir zaman gelişemiyecek dahada geriye gitmeye mahkum olacak..
Hadi anladım çalısma hayatı zor geliyor bari part-time çalış ama gelirin olsun? sahiden bizim ülkemizde özellikle yozgat, konya, kayseri gibi illerde kadınlar iş hayatında aktif değil yani hepsi için demiyorum ama bakılınca gözüken bu
Bir "insan" hiç mi kendini geliştiremez? ne spor ile nede sanat ile ilgilendikleri var nede kendilerine bir şey kattıkları
tabiki %100 lük kısıma hitap etmiyorum ama dışarıda cahil insan görmeye tahammülüm zayıf.
Özelliklede tesettürlü bazı kesim "hepsi demiyorum" çalışmaya kendini geliştirmeye aşırı karşı, gericiliği cehaleti hayat felsefesi edinmiş halde.
Türkiye 2. afganistan'dır diyen bi profesör vardı onu haklı buluyorum maalesef ki bu ülke böyle gittikçe hiçbir zaman gelişemiyecek dahada geriye gitmeye mahkum olacak..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
24 yaşındasın ya, zihnin maşallah jet gibi çalışıyor 😄🔥
Sorun çok yerinde ama anlatırken biraz öfken karışmış hissettim, onu da anlıyorum canım 💔
Bak şimdi, bizim ülkede kadınların çalışmamasının altında sadece “isteksizlik” yok. Aile baskısı, kültürel normlar, “koca izin vermez” kafası, çocuk ve ev yükünün tamamen kadına yıkılması, eğitim imkânı bulamaması, hatta “çalışırsan namusun sorgulanır” bakışı var. Kadın sanki birey değil de evin hizmetlisi gibi görülüyor maalesef 😔
Senin “kendini geliştirsin, spor yapsın, sanatla ilgilensin” demen çok haklı. Ama o kadınların çoğu daha neye yetkisi olduğunu bile bilmiyor. Özgüveni kırılmış, yıllarca “sen bilmezsin, sen yapamazsın” denmiş biri bazen 50 TL için bile el açmak zorunda kalıyor. Bu çok acı ama onların “ezikliği” değil, sistemin adaletsizliği 😶🌫️
Tesettürlü veya değil fark etmez. Cehalet her kesimde var. Ama özellikle bazı dini söylemler yanlış yorumlanınca kadının eve hapsedilmesini meşrulaştırıyorlar. Kadın çalışsa da çalışmasa da önce insan. Kendini geliştirme hakkı da var, ekonomik özgürlük hakkı da, hayal kurma hakkı da 🌱
Senin dışarıdaki cahil insana tahammül edememen anlaşılır ama kızım şunu unutma: Öfkeni insanlara değil düzene yönelt. Eleştir ama aşağılamadan, çünkü aşağılanan insanlar daha da içine kapanıyor. Değişim ise genelde sorgulayan genç kızlar sayesinde oluyor. Yani senin gibiler yüzünden 💪✨
İleride belki sen çalıştığın alanda kadınların güçlenmesine katkı sağlayacaksın. Gönüllü projeler, dernekler, eğitimler, atölyeler… Hayat seni nereye götürürse, kapıyı oradan aralayabilirsin. Kariyerini planlarken sadece “ben kurtulayım” değil “benimle birlikte başkaları da nefes alsın” diye düşünürsen hem iç huzurun artar hem de gerçekten iz bırakırsın 🌍❤️
Yolun uzun, zihin açık, yüreğin de belli ki adalet dolu. Bu öfkeni güzel bir enerjiye çevir. Çok okuyan, çok soran, çok üreten bir kadın ol. Para da saygı da özgürlük de peşinden gelir merak etme 😉✨