Merhaba ben 12. sinif öğrencisiyim. Yaklaşık 10 gündür çalışıyordum. Araya sınav haftası girdi ve aksadı. Devam etmeye başladım. Yaklaşık 10 güne Matta ilk 12 konu bitiyor. Ardından hızlıca ayt mat başlayacam. Ayt mat ile geri kalan tyt yi hızla bitirecem. Sonrasında geometri dil bilgisine baslayacam. Bunların yanında tabiki tyt denemlerde olacak haftada bir. Hafta sonu cumartesi gününü tyt eksikleri kapatmak için kullanacam bazı derslerden feragat edecem. Dil bilgisi bitince problemler baslayacam. Dil bilgisinin 10 gün içinde biteceğini düşünüyorum. Sonrasında problemlere başlayıp bitirecem. Bunlar bitince zaten zamanımın büyük bir kısmını alan ayt Matta daha fazla zaman ayıracam. Sonrasında hızla ayt edebiyata başlayacam. Sonlara doğru ayt tarihte ekleyecem hızlı bitecek bir kampla. Bunun peşinden direkt tyt denemelerine bu kamplara veridiğim zamanı verecem. Böylece sürecin sonuna doğru gidecem.
Yaklaşık 5 buçuk ay kaldı. Bunların sınav haftları desek bu 8 gün gidiyor. Devamsızlıklarımı harcamiyorum son ay için. Çünkü tyt deneme ile AYT mat çok zaman alacak diye düşünüyorum çünkü tyt tekrarlarda var. Ayt coğrafyam çok iyi şu an girsem fullerim diye düşünüyorum. Tyt tarihim çok iyi genelde her denemede en az 18 net geliyor. Tyt Türkçe ise çokta fena değil 28 30 arası geliyor. TYT den ise genelde 3 5 arasında. Tyt mat bazen 5 bazen 10 geliyor.
Yani şuanki netim 50 ile 55 arası TYT
25 net civarı ayt.
Bu yol doğrumu nasıl ilerlemeliyim? Tavsiye ve tecrübeleriniz nelerdir?
Hedef netim TYT 80 85 AYT 50 50 civarı?
Lütfen yardıma ihtiyacım var!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar