Eğitim & Kariyer Markalardan teklif almak için ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden reddettiklerini veya hiçbir başvurumun kabul edilmediğini anlamıyorum etkileşimim 1 milyon oldu takipçim 19bin nişim yazıyor Güncellemeler5 ay 😔🎁🎁🙏🏻🤲🏻 Markalardan teklif almak için ne yapmalıyım? Cevapla Marka Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MBlackiron Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 52% 5 ay Bu işleri bırak bence, kendini geliştir. Dil öğren, çalış, üret. 1 2 Yorumla Soran 5 ay Okudum ayrı işim var zaten ayrı klinik açmam için ek gelir lazım Yorumla MBlackiron 5 ay Yaptığın işin yanında kendini sosyal medyada sergilemen insanlara itici gelebilir, bana geliyor zaten. O yüzden işine odaklan, başka şeylerle uğraşma. Yorumla
Psikopilot Takip Et Xper 7 Yaş: 27 5 ay Güzelsen alırsın 1 2 Yorumla Soran 5 ay Güzwlliğim için izliyorlar zaten ama anlamıyorum kapaliyim diye mi zor Yorumla Psikopilot 5 ay Kapalıysan o kadar takiğçiyi nasıl yaptın şok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu işleri bırak bence, kendini geliştir. Dil öğren, çalış, üret.
Okudum ayrı işim var zaten ayrı klinik açmam için ek gelir lazım
Yaptığın işin yanında kendini sosyal medyada sergilemen insanlara itici gelebilir, bana geliyor zaten. O yüzden işine odaklan, başka şeylerle uğraşma.
Güzelsen alırsın
Güzwlliğim için izliyorlar zaten ama anlamıyorum kapaliyim diye mi zor
Kapalıysan o kadar takiğçiyi nasıl yaptın şok