Chanel, lv, Prada, hermes gibi markaların satış danışmanı kasiyer ilanlarına falan başvurdum Linkedin üzerinden. Eminim o markalar da asgari ücretle çalıştırıyordur ama en azından yan hakları ve primleri iyidir hem de mutlu çalışırım diye düşünüyorum. Acaba görüşmeye çağırılır mıyım Sheraton otel deneyimim var otellerde resepsiyonist olarak çalıştım. Neye göre alım yaparlar acaba bir dönüş alır mıyım ki sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla saçma sapan insanları bile işe alıyorlar. Umarım alırlar direk seni
Bu markalara girmek öyle kolay değil. Birincisi iyi bir referans ikincisi dil bilgin çok iyi olması ve deneyimin olması lazım
ayakta furmaktan varis olursun be bisürü kaprisli insan çekersin.. parası asgari ücret.. dışı seni, içi beni yakar hesabı.. otel daha iyi
Mağazaya günde toplasan 50 kişi anca uğruyordur sürekli ayakta durulduğunu sanmam diğer markalar gibi. Üstelik kapris olayı kime göre neye göre. Zengin insanların çoğunluğu daha alçak gönüllü emin olun
Ayrıca çalıştığım otellerde de gecesine 5000 ödeyen insanlar vardı zenginlere alışkınım yani. Kapris zenginlerde değil görgüsüzlerde olan bir şey
İngilizce ve arapça biliyorsan apdi ipekçi caddesinde hepsinde çalışırsın
Chanel fiziğe göre alım yapıyor vitrin gibi görüyor personeli
Nereden biliyorsunuz? Hayır eğer öyleyse zaten alırlar 😁 ama görüşmeye çağırılır mıyım cv me bakılınca onu merak ediyorum
Arkadaşım insan kaynaklarında müdür oradan biliyorum
Bir eğitim süreci oluyor mu peki işe alım öncesi bi de imkanlarından haberdar mısınız? Bir de bir şey soracağım oralara günde 50 müşteri ancak giriyordur sürekli ayakta durma zorunluluğu var mıdır kasiyer ilanına başvurdum çünkü
Kısaca cevaplayın, bende boyner deyim bu arada oradan bildiklerimide söyleyim
Eğitimden ziyade iletişim becerisine dikkat ediliyor, ürün bilgileri mail ile geliyor. Prim VS elbette var tüm günde ayakta duramazsın ama kıyafetlerin mağaza tarafından belirleniyor
Kıyafetleri mağaza veriyordur herhalde değil mi üniforma vardır yani
İç giyime kadar onlar veriyor merak etme
Sen hangi ile başvurdun
Oha ciddi misin ahahahaha üniformaları kaliteli mi oluyor bari, İstanbul
Evet ben Beşiktaş tarafındayım, aslında ayrıntılı konuşmak isterim
Yav he be
Anlamadım
Boyner de düşünebilirsin
Hahhhhahh
Haklısın bencede çok egolusunuz
İngilizcen iyi mi? Fiziğin iyimi?
Fiziğim iyi İngilizcem de otelde yeterli oluyordu. Kaldı ki kasiyer ilanına bakvurdum orada çok fazla diyalog olmax
Kasiyer tecruben yoksa almazlar ki zaten ve oralar da diyalog olur
Hahahahhh kasiyer tecrüben mi resepsiyonisttim diyorum kardeş kasiyer resepsiyonistlik yapamaz ama resepsiyonist kasiyerlik yapabilir. Sence sizin mahallenin bakkalında kasiyer olan birini mi alır chanel sheratonda resepsiyonistlik yapmış birini mi? Laf ola beri gele seninkisi…
:) tamam alırlar... Kızım kasiyerlerin kullandığı CRM ile otelin kullandığı CRM bir mi sence? Alırlar alırlar görürsün inşallah çağırırlar da daha ikinci soru da araba farı görmüş tavşan gibi kalırsın başka referans isteseler o otelden başka da yer yok gelmissin ahkam kesiyorsun... Bir şeyi de öğren oku az oku
Hahahhhhahjajahahaha sen nasıl kompleksli bir varoşsun iyi kudurdun durduğun yerden. Kariyerin kullandığı program diyor ksjdjdjd sen hayatında opera gördün mü acaba da burada konuşuyorsun hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 sheratondan başka yerde çalışmamışım yok ya sana bütün cv mi atsaydım burdan istersen zavallım 🤣 oradan başka diye adlandırdığın sheratondanıb güvenliğini aşıp içeriye bile giremezsin sen hadi hoşt kulübene
:) tamam kaliten ortada sana hayatında başarılar
Kim bilir kaç kişi başvurdu oralara
93 kişi başvurmuş knk başvurmak bile bir vizyon gerektiriyor chanelin resmî sitesine yönlendiriyor profil oluşturup ing başvuru yapıyorsun. Öyle herkesin yapabileceği bir şey değil
bilmem artık orasını seni niye almadılar