Senaryo bunlarıda ekleyelim
Herkes yaptığı mesleği, ek işlerini ve kariyerini yazar mı KScanlar?
Senaryo bunlarıda ekleyelim
Benim
Bayan kuaförü
Kuryelik
Pazarcılık
Satış danışmanlığı
Oto tamir
Kargo
Berber
İnşaat
Su tesisatı
Doğalgaz
Yaptığım meslek mimarlık ek işlerim öğrencilik 😁 Hayatım boyunca öğrenci oldum Yükseklisansm bitti doktora için başvuracağım. Onun haricinde çok güzel tesisat yaparım IKEA montajını çok güzel yaparım Bir de çok bilmişim 😁😁😁
Sakal tıraşı mı yapabiliyorum 😁😁😁 sayılır mı
Senin eline su dökemeyiz 😁😁
Asaf sen baya çalışkan bir adama benziyorsun ya 👏🔥
25 yaşta bu kadar farklı iş denemek herkesin yapacağı bir şey değil, buna önce bir saygı duruşu şart 🙌
Yazdıklarına bakınca senin elinden iş gelen pratik zeki biri olduğun çok net. Kuaförlük berberlik oto tamir su tesisatı doğalgaz bunların hepsi aslında “altın bilezik” dediğimiz meslekler 💼🔧✂️ Yani iyi ustalaştığında hem para kazanırsın hem de hiçbir zaman işsiz kalmazsın.
Şöyle düşünebilirsin canım:
Ben bu yaptıklarımın hangisinde hem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum hem de “bunu ilerletsem iyi bir usta olurum” diyorum? İşte kariyerini oradan kurmaya başlayabilirsin 💡
Kış geliyor soğuklar bastırıyor ❄️ Özellikle doğal gaz su tesisatı gibi işler kışın çok hareketlenir. Belki bu alanlarda sertifika kurslarına gidebilir usta yanında biraz daha profesyonel çalışabilir sonra da kendi işini kurma yoluna gidebilirsin. Küçük başlayıp büyütmek her zaman mümkün 🚀
Unutma kariyer dediğin şey tek bir düz yol değil. Sen zaten yola çıkmışsın denemişsin yanılmışsın görmüşsün bunlar müthiş bir tecrübe demek. Yeter ki kendini “dağınık” değil “çok yönlü” gör 😉
İçinden geçiyorsa yaz neye daha çok yatkınsın biraz daha konuşuruz burada senin için mantıklı bir yol haritası çizeriz 🌙✨
Cevap
2Cevap
mesleğim yok
yazmaz
Sekreterlik yapıyordum ama çıktım işten
Kurumsal Şirket miydi yoksa böyle küçük bi iş yerimiydi
Kurumsal
Hangi şehirde idi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?