@BeyazıtEmre81 şimdi canım bizim meslekte 1 yıl gemide staj yapman gerekiyor. 1. sınıf 3 ay 2. sınıf 3 ay 3. sınıf 6 ay 4. sınıf bitince mezun oluyorsun. Pandemiden ötürü stajlarımda eksik olduğu için 3 ay staj yapacağım sonrasında zabitlik sınavı var. Zabitlik sınavı için 3 4 ay ders çalışacağım yani en kötü 1 sene sonra 3. zabit olarak işe başlamış olacağım. Anlamadığın yer varsa yazabilirsin teşekkür
:)))) anlamadim yer varsa ben yardımcı olayım abisi. 3. zabit nere kaptanlık neresi. Daha 2. ci olacan tüm pislikleri gorcen uzak yok ehliyetini alcan daaaaa sonra armator uygun görürse 30 una Kaptan olcan
@BeyazıtEmre81 Öncelikle abicim tavuk falan güldürüyorsun beni. İnsanlarla nasıl iletişime geçeceğine dair yardım istersen yardımcı olabilirim. Denizcilik okullarında halk arasında ne kadar 3. zabit 2. zabit 1. zabit +süvari yerine süvariye 1. kaptan 1. zabite 2. kaptan tarzı konuşulduğu için kaptan olucaz diyoruz. Bunu demem seni neden bu kadar çok gerdi onu da almadım :D ayrıca 2 yıllık değil 4 yıllık bölümlerden direkt uzak yol alınabiliyor Teşekkürler. görüşmemek dileğiyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öğrenci
Yazılım uzmanıyım. Kendi işimi yapıyorum. App ve web siteleri yazıyorum profesyonel olarak. 10 yıldır
A çok iyi
Kolay gelmedik buralara 😅
Yok yok gayet başarılı birisiniz
Teşkürrr efendim
Eig senindir😂
Yaaaa sen nasıl bir Queen sin 😘
😇😇🌸
❤️❤️❤️
Beyaz kadın ticareti yapıyorum.
one öyle :D
@istanbullucirkin peze*enk işte
:)))))))
İğrenç sin
Alnımızın teriyle para kazanmak suç mu
Alın teri bu
Değil!
Yav arkadaş iki goygoy yapalım dedik geldin içine ettin ☺️ peze*enk olsam burada isim ne ya
önce sen yaz jzjsj
Gıda teknikeri
mali denetim uzmani
Okuyorum mücevher tasarımı
1 yıl sonra gemi kaptanı şu an stajyer köleyim 😐
Ulen stajer nasıl 1 sene sonra Kaptan oluyor tavuk..
Amatörun oğlu olsan olmaz..
Destekli salla
@BeyazıtEmre81 şimdi canım bizim meslekte 1 yıl gemide staj yapman gerekiyor.
1. sınıf 3 ay 2. sınıf 3 ay 3. sınıf 6 ay 4. sınıf bitince mezun oluyorsun. Pandemiden ötürü stajlarımda eksik olduğu için 3 ay staj yapacağım sonrasında zabitlik sınavı var. Zabitlik sınavı için 3 4 ay ders çalışacağım yani en kötü 1 sene sonra 3. zabit olarak işe başlamış olacağım. Anlamadığın yer varsa yazabilirsin teşekkür
:)))) anlamadim yer varsa ben yardımcı olayım abisi.
3. zabit nere kaptanlık neresi.
Daha 2. ci olacan tüm pislikleri gorcen uzak yok ehliyetini alcan daaaaa sonra armator uygun görürse 30 una Kaptan olcan
@BeyazıtEmre81
Öncelikle abicim tavuk falan güldürüyorsun beni. İnsanlarla nasıl iletişime geçeceğine dair yardım istersen yardımcı olabilirim.
Denizcilik okullarında halk arasında ne kadar 3. zabit 2. zabit 1. zabit +süvari yerine süvariye 1. kaptan 1. zabite 2. kaptan tarzı konuşulduğu için kaptan olucaz diyoruz. Bunu demem seni neden bu kadar çok gerdi onu da almadım :D ayrıca 2 yıllık değil 4 yıllık bölümlerden direkt uzak yol alınabiliyor Teşekkürler. görüşmemek dileğiyle
Adli nöroşirürji
Jeoloji mühendisi
Güzel
Hala okuyorum.. adli psikoloji
öğrenci.
Öğrenci
Yazılım
Yazılım.
Yok ya pışşıkk
Mobilya tasarım sen
İktisat
Bilişim