Arkadaşlar merhaba içerik yazarlığı için bir firma ile anlaştım fakat ücretli şekilde yapacağım ilk işim olacak içerik yazarlığı ve makale yazarlığında kelime başına ve toplam kelimeye göre ne kadar ücret alınıyor bilgisi olan var mı ya da daha önce bu işi yapmış olupta ne kadar ücret alıyordunuz
Firma benden ücret istedi benim piyasa bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
Firma benden ücret istedi benim piyasa bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla ajansa içerik yazdım bir ara 500 kelimelik yazı başına 12-14 lira alıyordum.
sizin iyiymiş acaba bende mesela 500 kelime 12
1000 kelime 20
1500 kelime 25
2000 ve üstüne 30 istesem abes kaçar mı
Valla isteyen istediğini söyler özgür piyasa iste bir karara bağlarsınız.
ben çeviri yaptım birkaç kere, 1000 kelime için 100 dolar alıyodum
kızlar sözlükte kelime başı 1 kuruş
oraya baktım geçen gün ama kuralları sanada baya saçma gelmedi mi 100 tl olmadan çekim felan yapılamıyor kuralı vs. var garip
evet başka bildiğin bir yer var mı
makale çarşısı var cv ni yolla bana teklif vermişlerdi ama düzenli istiyorlardı bana göre değil ve bölge arada iş gelirse yapacağım arıyorum şahsen
makale çarşısına bak derim
Yapmadım hiç
Nasıl buldun o işi
Ben iletişim fakültesi öğrencisiyim yani bu işlerle ayrıca haşır neşirim ondan kaynaklı buluyorum
Ben de iletisim mezunuyum o yuzden sormustum
aa öyle mi eleman online üzerinden buldum ve indeed üzerinden genelde işlerden dönüş alıyorum