Şokta kalıp ay sonuna kadar çalışıp KPSS ve e-ticarete mi yönelmeliyim, yoksa hemen temizlik işine mi geçmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, bn şokta çalışıyorum ama çalışma şartları tuvaletinin klozet kız erkek karışık olması ibadet yerinin olmaması çok kötü, başka bir yere başvurdum temizlik personeli olarak ayın 10 u demiştim. Soktaki müdür ayın sonuna kadar kal diyor ve artık eskisi gibi baskı yapmıyor iyi davranıyorlar. Aklim çok karışık. Ayin 10nda temizlik personeli olarak mi başlım oranın yemeği lavabosu temiz ve ibadet yeri var maasta asgarinin üstü ve tek bir iş yapıyorsun gorev tanımın belli. Bir yandan diyorum ki ay sonuna kadar şokta çalışım sonra çıkıp kpssye çalışım ve mal alıp sosyal medyadan ticaret yapım. En çok istediğim şu an o. Ay sonuna kadar çalışıp elimdeki paralarla az bir mal alıp satım bı yandan sınava çalışım. Ne istediğim gibi bir iş ne es nasip oldu. Sizce ne yapmalıyım? Biraz fikir verirseniz sevinirim

Şokta kalıp ay sonuna kadar çalışıp KPSS ve e-ticarete mi yönelmeliyim, yoksa hemen temizlik işine mi geçmeliyim?