İşyerinde mısır kırıntısı ve peçete üzerinden ayrımcı tavır mobbing sayılır mı 😕?

Merhaba, dün ben işyerinde mısır yedim minicik parçacıkları mobilyanın altına gitmiş görmedim. Müdür de izinli. Sonrasındaki müdür diğer personel ve ben olarak diyaloğu atıyorum whatsapptaki

Personel: orta sehpanın altında mısır kalıntıları var bilginiz olsun

Müdür: Ne alaka nerden gelmiş.

Personel: Bir bilgim yok açıkçası, şimdi gördüm.

Ben: Ben cips yedim de her yerde toz pislik var 2-3 kırıntı düştü bu büyük bir problem mıdır? Tuvalette her çöp aldığımdaki tuvaletin kenarındaki kağıtları da alıyorum ya da ben girdiğimde önceden kalan tuvaletin içindeki oturma kağıdına sifon tam cekilmedigi için gördüğüm manzaraya da bir şey demeyip sifonu çekiyorum. Bunların hepsini bundan sonra fotoğraflamam uygun olur mu çalışma alanına düşen en ufak kağıt parçasının bile fotoğrafını cekip bilgilendireyim mi sizleri. Ya da mutfak dolaplarını toparlarken küflenmiş ekmekleri her seferinde atarken fotoğraflamam uygun olursa okay gidip tek tek fark etmediğim mısır parcacigini elimle toplarım. Ama bundan sonra en ufak rahatsız olduğum durumu da isterse tuvalet görüntüsü olsun buraya çekip atabilirim.

Bilginize diyip topladığıma dair görsel paylaşıyorum. Sonra bugün diğer personel kullandığı peceteyi çöp kutusunun yanina atıyor yanlışlıkla ama orada kalıyor görmemesi imkansiz bugün mi diyalog

ben: Şimdi fark ettim çöp kutusunn yanina ezme bulaşmış peçete düşmüş bilginize

Ben: nerden gelmiş şaşırdım az önce yoktu

cevap yok tabii bunlara diğer personel mesajı görünce gidip çöpe atiyor

Sonra ben rahat durmuyorum

Ben: İzin gününüzde rahatsız ediyorum ancak dün de izinliydiniz ve tepki vermistiniz minicik mısır tanelerine. Bu fotoğraf icin nerden gelmiş ne alaka demeyecek misiniz... hanım?

Müdür:Nereden gelmiş demeyeceğim gördüğünüzü alabilirsiniz o showroom 2. evimiz

Ben:Showroom ikinci evimiz ise mısır tanelerinin fotoğrafı neden paylaşıldı gören arkadaşımız alabilirdi

Ben:Dün demiştiniz nerden gelmiş. Showroom 2. evimiz diyip çöpe atabilirsiniz mısır taneleri gibi bir tepki gormemistim

Müdür: Uzatmaya gerek yok dediğim gibi. Kolay gelsin

Ben:Ve peçete görülmeyecek gibi değil. Evet uzatmaya gerek yok ekip içi ayrımcılık adına mesajlar durabilir. Teşekkürler

Müdür:Ben senin yediğini nereden bilebilirim? Fotoğrafı görünce nereden gelmiş diye sormuşum istediğini iletebilirsin uzatmayıp herkes işine odaklansın

Ben:Lütfen... Hanim hitabini daha çok kurumsal buluyorum. Evet istediğim yere iletebilirim. Teşekkürler

Üstte noktalı yerlerde adımla hitap ediyor.

Bu mobbing sayılır mı?

Daha önce de aramızda sorunlar oldu hep şikayet ettim

İşyerinde mısır kırıntısı ve peçete üzerinden ayrımcı tavır mobbing sayılır mı 😕?