Merhaba, dün ben işyerinde mısır yedim minicik parçacıkları mobilyanın altına gitmiş görmedim. Müdür de izinli. Sonrasındaki müdür diğer personel ve ben olarak diyaloğu atıyorum whatsapptaki
Personel: orta sehpanın altında mısır kalıntıları var bilginiz olsun
Müdür: Ne alaka nerden gelmiş.
Personel: Bir bilgim yok açıkçası, şimdi gördüm.
Ben: Ben cips yedim de her yerde toz pislik var 2-3 kırıntı düştü bu büyük bir problem mıdır? Tuvalette her çöp aldığımdaki tuvaletin kenarındaki kağıtları da alıyorum ya da ben girdiğimde önceden kalan tuvaletin içindeki oturma kağıdına sifon tam cekilmedigi için gördüğüm manzaraya da bir şey demeyip sifonu çekiyorum. Bunların hepsini bundan sonra fotoğraflamam uygun olur mu çalışma alanına düşen en ufak kağıt parçasının bile fotoğrafını cekip bilgilendireyim mi sizleri. Ya da mutfak dolaplarını toparlarken küflenmiş ekmekleri her seferinde atarken fotoğraflamam uygun olursa okay gidip tek tek fark etmediğim mısır parcacigini elimle toplarım. Ama bundan sonra en ufak rahatsız olduğum durumu da isterse tuvalet görüntüsü olsun buraya çekip atabilirim.
Bilginize diyip topladığıma dair görsel paylaşıyorum. Sonra bugün diğer personel kullandığı peceteyi çöp kutusunun yanina atıyor yanlışlıkla ama orada kalıyor görmemesi imkansiz bugün mi diyalog
ben: Şimdi fark ettim çöp kutusunn yanina ezme bulaşmış peçete düşmüş bilginize
Ben: nerden gelmiş şaşırdım az önce yoktu
cevap yok tabii bunlara diğer personel mesajı görünce gidip çöpe atiyor
Sonra ben rahat durmuyorum
Ben: İzin gününüzde rahatsız ediyorum ancak dün de izinliydiniz ve tepki vermistiniz minicik mısır tanelerine. Bu fotoğraf icin nerden gelmiş ne alaka demeyecek misiniz... hanım?
Müdür:Nereden gelmiş demeyeceğim gördüğünüzü alabilirsiniz o showroom 2. evimiz
Ben:Showroom ikinci evimiz ise mısır tanelerinin fotoğrafı neden paylaşıldı gören arkadaşımız alabilirdi
Ben:Dün demiştiniz nerden gelmiş. Showroom 2. evimiz diyip çöpe atabilirsiniz mısır taneleri gibi bir tepki gormemistim
Müdür: Uzatmaya gerek yok dediğim gibi. Kolay gelsin
Ben:Ve peçete görülmeyecek gibi değil. Evet uzatmaya gerek yok ekip içi ayrımcılık adına mesajlar durabilir. Teşekkürler
Müdür:Ben senin yediğini nereden bilebilirim? Fotoğrafı görünce nereden gelmiş diye sormuşum istediğini iletebilirsin uzatmayıp herkes işine odaklansın
Ben:Lütfen... Hanim hitabini daha çok kurumsal buluyorum. Evet istediğim yere iletebilirim. Teşekkürler
Üstte noktalı yerlerde adımla hitap ediyor.
Bu mobbing sayılır mı?
Daha önce de aramızda sorunlar oldu hep şikayet ettim

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar