Kekeme olmak artık iş yerinde mobbing ve sözlü taciz sebebi mi oldu?

Mobbing alasını gördüm İstanbul da bir hastahane de mola saatimde video izledim diye şikayet etmişler her şeyiyle ispat ettim eden kişileri bana şefim söylemedi tekrar dan lavaboya gittim 5 dk nefeslendim telefonda dk tutarım gitmişler senin eleman zırt pırt molaya çıkıyor bunu da ispatladım kamera vs bakıldı sonra istifa ettim böyle cins insanlar her yerde var Sırf engelliyim ve işimi iyi yapıyorum diye bana böyle şeyler yapıldı
Hastahane de en iyi anlayacağını düşündüğüm insanlar yüzünden işsiz kaldım. Gururum incindi kafamı işime veremedim gittim bastım
Herkes ayrı özelliklere sahip. İnsanın anlık sorunları bile olabilir. Kimsenin kimseye saygısı yok. Kaldı ki müşteri, işveren saygısı olsun.. Herkes birbirine anlayışlı davranmalı.
Twite çok üzüldüm insanlar ne ara bu kadar kötü kalpli oldu anlamıyorum. Kekeme birisi her gün gördüğüm insanlar olmadığı için ilk gördüğünde insan şaşırabiliyor bu normaldir ama hakaret veya aşağılama asla kabul edilemez. Ben kekeme bir insanın o lafını bitirmeden cümlelerini bitirmeye çalışan insanlara da sinir oluyorum ben beklerim o cümlesini kurup bitirine kadar.
Kekeme olmak mobbing sebebi olamaz, kadının yaptığı densizlkten başka bir şey değil ancak objektif bakarsak saniyelerin önemli olduğu mesleklerde böyle anlık konuşamama durumları sıkıntı çıkarabilir.
@Kenank07 Beyefendi sağlık personeli de insan birbirleriyle iletişim kurmadan bir şey yapamazlar. Doktorun ne istediğini hemşire bakışından mı anlayacak? Benim zihnimde bir şey yok sadece insan hayatının söz konusu olduğu durumlarda bazı eksikler sorun çıkartabilir diyorum. Kekeme olanlar ölsün demişim gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.
Cevap
22Cevap
Karşındaki insan cahil olursa her şey beklenir. Bende de biraz konuşma ama bence işimde gayet iyiyim. İşimi kaliteli yaparım.
Bu durumda çevrende kaliteli insanlar olursa, iyi arkadaşlar ve kaliteli bir yaşamın olur. 😊😊
İş yerinde hiçbir şey mobbing veya sözlü tacizle sonuçlanmamalı. Üstelik bu hastaneye gelen çoğu kişinin inanılmaz triplerini anlayamıyorum, hasta sensin ve bakanda o sağlık çalışanı. Eşşek gibi dilini tutup o kişiye saygı ve hürmet göstereceksin.
insan görünümlü iki bacaklı şeytanlar! insanların kendi elinde olmayan şeyler için ne biçim davranan insanlar var ya kötü kalpli katran kalpli insanlar pislikler
Böylelerinin eline vereceksin serumu, al sen tak kendi serumunu diyeceksin. Kekeme olması işini layığıyla yapmasına engel mi? Hayır. Sanki serumu ağzıyla takıyor adam. Ne boş insanlar var şu ülkede...
İnsanlar kötüydü daha da kötü oluyorlar. Hani mobbing için bir eksiğimiz bile olması gerekmiyor aslında
Keke me olmak suç değil ki.. Bence çok ponçik.. Bir ara bende kekeliyordum ama tedavi ettim kendi kendime🙈
Artık değil, her zaman için böyle. Kusurlarla dalga geçiliyor her zaman. Öyle yapanları atmak lazım kapıya
Toplum bir b. k çukurudur. Normal olmayanı dışlar, alay eder, psikolojisini bozar. Sonra da bunun psikolojisi bozuk diye ayrıştırır. Neresinden tutarsan tut b. k çukuru işte. Çocuğunuza iyi terbiye verin ki toplum b. k çukuruna dönüşmesin.
Bencil insanlar ölsün yemein ederim b*ktan dünyayı yaşanılamaz kılıyorlar bir insanın sorunu var diye ne yapsın kendi evine mi kapatsıb
Sinir olduğum durumlar. Bunun adı zorbalık. Kim şahit oluyorsa tepki vermeli, toplum içinde rencide etmeli
Artık degil bu hep böyleydi öyle nefret ediyorum ki bu düzenden nasil nasil böyle kötü olabiliyor insanlar aklim almıyor
Mobbing ve sözlü taciz suçtur, koşullar her ne olursa olsun suçtur...
Tacizin her türlüsüne mobbinge bi sebep olamaz hic bisey
Bu mobbing değil saygısızlık, terbiyesizlik, hayvanlık
Toplumda saygı ve terbiye diye birşey kalmadığının belgesidir bu durumlar.
İş hayatında kekemelik dışında bir çok mobinge maruz kalıyoruz hele özel sektörde iş daha kötü.
Bende de kekemelik var. Ve bu bizim için çok hassas bir durum. Gerçekten insanlar ne kadar duyarsız ve kötü. Kendileri muhteşemmiş gibi başkasının rahatsızlığı hakkında nasıl kırıcı olabiliyorlar anlamıyorum..
sende beyinsiz andavala ne diye tc vermişler deseydin kadın:göt olurdu
Hayır ne olursa olsun kimsenin hakkı yok birinin üstünde psikolojik şiddet uygulamaya
Bunları aşmamız insan olabilmeyi çoktan öğrenmiş olmamız lazım ama artık bu ülkede hiçbir şeye şaşırmıyorum. Gözünün üstünde kaşın var misali...
Ya nasıl insanlar anlam veremiyorum empati kurmayı bilmiyorlar
Bu ülkede insah kalmamış sen işine devam et öyleleri allahından bulsun bende bir tiyatrocuyum ve bir harfi söyleyemiyorum diye ne sikayetler aldım bir bilsen
birisi kekeme diye onla dalga geçen varsa onun ben burdan a. mk
Mobbing altinda çalısma iş değiştir bence fırsatın varsa
İnsanlarda saygı kalmamış inşallah oda o duruma düşerde anlar zorlugunu
öyle bişi varsa çok saçma ve aşağılık bir davranış
Hata etmis. Serumu soksaymis agzina.
Devir kötü, hadsizlik had safhada
Anlayışları da yok bu insanların yazık
Yani heryerde dişiliğini göstermelisin
Bizim milletimiz niye böyle ya djjfd
haddini bilmez insanlar her yerde..
Olan saygı duyma duygumuzu kaybettik vah halimize.
Yıllardır hiç mobbing görmedim sorun olmadin
Kekeme ne demek
Haklı gibisin
boş duyar.
Ay Çok ayip
Mobbing = 0Çluk
saçma yaa
Pek sanmıyorum 🙁
İnsanlar anlayışsız
Kekelemek suc mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?