Kekeme olmak artık iş yerinde mobbing ve sözlü taciz sebebi mi oldu?
Sağlıkçılar in hiç bir işi konuşarak yapılmaz o sadece zevzek hasta ya da hasta yakınına dert anlatma kısmıdır mülayim hastalari hepimiz çok seviyorum bu bahsettiğim belirli bir zümre sadece
@Kenank07 Sağlıkçılar kendi içlerinde telepati ile mi iletişim kuruyor? Mesela hasta şurama bir şey oldu diyip şoka girse hemşirenin bunu doktora söylemesi gerekmiyor mu?
@Kenank07 Bu olayda hastanın sorusunun bir aciliyeti olmadığı için beklemesi gerekiyordu. Beklemediği için yaptığı densizlik, soru sormasında bir sıkıntı yok. Hastaya bilgi vermek, bir sıkıntısı varsa çözmek de sağlık çalışanlarının vazifesidir.
@Kenank07 Sağlıkçıların hiçbir işi konuşarak yapılmaz demişsiniz ama sağlık ekip işidir kimse birbirinden bağımsız iş yapmıyor haliyle konuşmak gerekiyor. Sağlık personeli arasındaki iletişim eksikliği acil durumlarda sıkıntı çıkartabilir diyorum sadece.
Acil durumda iyi bı ekip üstüne düşeni bilir ve yapar bu ekibin birinin değil hepsinin dahi kekeme olması bı sn bile kaybettirmez
Yeterli o kekemelik sizinkiler gibi zihinlerde olmasın
@Kenank07 Beyefendi sağlık personeli de insan birbirleriyle iletişim kurmadan bir şey yapamazlar. Doktorun ne istediğini hemşire bakışından mı anlayacak? Benim zihnimde bir şey yok sadece insan hayatının söz konusu olduğu durumlarda bazı eksikler sorun çıkartabilir diyorum. Kekeme olanlar ölsün demişim gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş