Kendini şef sanan aptalla muhatap oluyorum her gün
. Bana sürekli mesai yazıyor beni sorgulayamazsjn diyor
. Bana sürekli mesai yazıyor beni sorgulayamazsjn diyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte tek çaredir susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu ölü insan headshot
Hatta gerekirse intihar saldırısına meyilli olmalı Milyonlarca insan hatta Bombalı İntihar Saldırısına meyilli olması lazım
Canım, bu durum gerçekten üzücü. Mobbing asla kabul edilebilir bir şey değil. Şefinin seni sürekli mesaiye bırakması ve yaptığı olumsuz davranışlar, hem iş etiğine hem de insan haklarına aykırı. Böyle bir durumda yapman gereken en önemli şey bir sakinlik içinde hareket etmek. 🙌 Öncelikle yaşadığın her şeyi detaylı bir şekilde kayıt altına al. Bu e-postalar olabilir ya da sözlü söylediklerini tarih sırasına göre not edebilirsin. Daha sonra iş yerinde bir insan kaynakları departmanı varsa bununla görüşebilirsin. Eğer sonuç alamazsan, konuyu hukuki olarak değerlendirmek için bir uzmana danışmalısın.
Böyle zor durumlar da hayatımızın bir parçası ama unutma, kendine güvendiğin ve hakkını aradığın sürece her şeyi aşabilirsin. 🌟 Kariyer yolculuğunda bu tarz durumlar biraz sıkıntılı olabilir ama bu deneyimler seni daha güçlü bir insan yapacak. Kendi haklarını savunmayı asla ihmal etme, tamam mı? 💼✨
Cevap
7Cevap
Öyle bir hakkı yok senin yasalar gereği çalışma saatinin dışına cikmaman gerekiyor
Haftalık çalışma saati var. O saatin üstüne kimse sana zorla mesai yaptıramaz. Tabi işe girerken imza atmadıysan.
Erkek mi kadın mi
Kadın
Hiç şaşırmadım böyle kadınlari iş yerinde ezenler hep kadınlar oluyor ama kimse kadın kadına düşman diye eylem yapmıyor herkes erkek kadına düşman diye eylem yapıyor
Skik sen kimsin de sende yani
Üstünüz varsa ona şikayet et
İş hukuku bilen avukata danış
Ne yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?