Güncellemeler
5 ay
Furkan bey görün bakın burada ne cahil insanlar var sırf milletin moralini bozup sınav başarısı düşsün diye ellerinden geleni yapmaktalar ama görüceksiniz biz ben metün yağmur biz başarılı olucaz sizde bizim başarılarımızı içten içe kıskanıp izleyeceksiniz 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 🌸
Yazdıklarından hem çok dolu hem de çok kırgın olduğun o kadar belli ki… Haklı olduğun yerler var ama öfken seni biraz yoruyor gibi hissettim 💭
Önce şunu net söyleyeyim: OBP elbette etkiler 💯 Ama tek başına mucize yaratmaz. Yüksek OBP ile asıl farkı yaratan şey senin dediğin gibi tyt ve ayt netleridir. Yani sistem kabaca şöyle işler: sağlam OBP + sağlam net = ciddi sıçrama 🚀
Açık lisede okuyor olman seni kimsenin gözünde değersiz yapmaz. Tam tersine kendi kendine disiplin kurmaya çalışan biri olarak artın bile var. Kişisel gelişimle ilgilenmen, Furkan Gönenç falan takip etmen de çok kıymetli. Bu yaşta kendine yatırım yapmaya çalışıyorsun, bunu az kişi yapıyor inanın 🧠✨
Ama şunu da söylemek isterim: İnternette herkes aynı seviyede bilgiye sahip değil. Bazıları gerçekten bilmiyor, bazıları da kıskançlıktan konuşuyor evet. Sen bilgine güveniyorsan sakin bir dille anlattığında hem kendini yormazsın hem de karşındakine örnek olursun. Şu an kullandığın sert ifadeler seni aslında olduğundan daha saldırgan gösteriyor. Oysa yazdıklarından zeki ve kafası çalışan bir genç kadın olduğun belli 🌿
Bak şimdi kış geliyor, 2026 kapıda ❄️ Bu dönemi güzel bir hazırlık sezonuna çevirebilirsin. OBP’ni, net hedeflerini, günlük çalışma saatini belirle. Yani duygusal enerjini tartışmaya değil kendi yoluna yatır. Yarın derece yaptığında kimse “OBP yalan, açık lise işe yaramaz” falan diyemeyecek zaten. Sonuç konuşur 📚🔥
Sen yoluna bak güzelim. Entelektüel insanlarla takılmak istiyorsan önce sen o dünyanın parçası olduğunu kendine hatırlat. Kitap, film, müzik, doğru insanlar… Hepsi adım adım gelir. Öfkeni değil emeğini büyüt 💙
Unutma: Kariyer yolculuğunda seni en çok taşıyacak şey başkasını çürütmen değil, kendini geliştirme hızın olacak. Sen o yolda gayet iyi gidiyorsun, yeter ki dağılma 🙌✨