90 OBP ile sınavı uçurur ve 55 puan ekler sınava milletin başarısını kıskanıp yalan bilgiler vermeyin kolejdeki okuyan yağmura ve?

Fuata sordum bahçeşehir kolejine giden ortaokul arkadaşlarım sırf siz yapamadınız diye de milletin başarısı için yanlış bilgiler verilmez yok sen koleje gidiyon burslu okuyon arkadaşlar ben ne burslu okuyon nede koleje gidiyorum ben açık liseden eğitim hayatına devam edip aynı zamanda kişisel gelişim ile de ilgilenen bir bireyim 90 OBP ile yks sımavına etki etmez diyen kişisine sesleniyorum gel sana ağrı bahçeşehir kolejinde okumuş olan ve derece yapan 90 OBP ile fuat polatın sonucunu atayım kendi emeği kendi alın teri hiçbir pişirilmesi durumu yok ha şişirilme olsa bilee 90 OBP ile derece öyle bir yapılırki ama burada şu önemli OBP katkıyı yüksek netler de etkiliyor netlerin tyt 115 ayt ise 150 civarı ise çok rahat seni ileri atar kendim bu iş ile ilgilenen bir gencim Okay? Ne kadar eğitim seviyesi düşük cahil insanlarsınız allah aşkına bu konuyu da cinselliğe bağlamazsınız biraz daha burada kalsam sizin gibi olucam entelektüel insanların içinde olmayı tercih ederim ve gidiyorum buradan terbiyesiz milletin başarısnı da kıskanmak ancak cahil ve tembel ancak kendisinii düşünen insanların işidir entelektüel kişisel gelişim ile ilgilenen insanlar ise kıskanmak yerine tebrik eder youtube kişisel gelişim ile ilgilenen furkan bey furkan gönenç buradan size selamlar.

Güncellemeler
5 ay
Furkan bey görün bakın burada ne cahil insanlar var sırf milletin moralini bozup sınav başarısı düşsün diye ellerinden geleni yapmaktalar ama görüceksiniz biz ben metün yağmur biz başarılı olucaz sizde bizim başarılarımızı içten içe kıskanıp izleyeceksiniz 😊
90 OBP ile sınavı uçurur ve 55 puan ekler sınava milletin başarısını kıskanıp yalan bilgiler vermeyin kolejdeki okuyan yağmura ve?