Acil olarak yardım edin hocaya kendimi nasıl affettircem?

Benim şu an bir öğretmenim var. Kendisiyle sürekli şakalaşıyorduk; karşılıklı olarak birbirimizi hep şakaya alıyorduk.

Bir gün öğretmenim oruçluyken ona bir soru sordum, yanlış cevap verdi. Ben de şaka niyetiyle, “Hocam, sizin diplomanız sahte mi?” gibi bir şey söyledim. O sırada duvara yaslanmıştı. Bir anda bana bağırmaya başladı, duvardan aniden kalktı ve üzerime yürür gibi oldu. Başka bir öğretmen araya girdi. Bana, “Terbiyesiz, ben senin arkadaşın mıyım? Defol, git! Gözüm seni görmesin!” gibi sözler söyledi.

O an çok pişman oldum. Bir hafta boyunca peşinden gidip affetmesi için uğraştım ama beni sürekli tersledi. Kandil zamanı tüm öğretmenlerime kandil mesajı atıyordum; ona da atıp aynı zamanda özür dilemeye karar verdim. Mesajı attığımda gördü, ardından özür mesajımı yazdım fakat beni engellemiş.

İlk zamanlar aramız çok iyiydi. Bana, edebî anlamda çok iyi olduğumu ve bu yüzden beni sevdiğini, hatta “sen benim ilkim gibisin” dediğini söylüyordu. Şimdi ise bu noktaya geldik. Ne yapmam gerektiği konusunda tavsiye istiyorum. Adamdan daha bugün özür diledim çok özür dilerim bir mallık yaptım filan dedim adam tekrar bağırdı o an ağladim adamın karşında senle mi uğraşcam diyip gitti bugün gözlerim kan çanağı gibi olmuştu.
Acil olarak yardım edin hocaya kendimi nasıl affettircem?