Hakaret ettiğim bir hemcinsime kendimi nasıl affettiririm, çok pişmanım?

Doğru düzgün yeni insanlarla tanışamadığım için üniversiteye başladığımdan beri bizim bölümden birine takıntılıyım ve kurtulamıyorum, üniversitenin ilk başında da bu kişi bizim sınıftaki güzel bir kızdan hoşlanıyordu ben ise onun kadar güzel değilim. Sabah online derste bu takıntı yaptığım çocukla seçimler hakkında konuşmaya başladık birbirimize özelden yazarak, sonra bir şey dedi ben de "o****pu sinem gibi değilim, sana kendimi beğendiremiyorum ne yapayım" gibisinden bir şey söyledim. Çocuktan özür diledim ama sonra kız bana whatsapptan mesaj attı biz doğru düzgün tanışıyor muyuz ne o*puluğumu gördün diye. Kız güzel, halihazırda mutlu bir ilişkisi olan ailesine söz geçirebilen benim çok imrendiğim birisi kıskandığım için yanlışlıkla küfür ettim kendimi nasıl affettireceğim. Bölümdeki çok yakın olmadığımız ama birbirimizi sevdiğimiz kişiler bu kızla arkadaş hep, kız bunu onlara söylerse onlarla aram bozulur bütün bölümde dışlanırım zaten kimseyle tanışamadım universitede kendi bölümümdekilerle bile aram bozuk şekilde mezun olurum

Hakaret ettiğim bir hemcinsime kendimi nasıl affettiririm, çok pişmanım?