Klinikte çalışıyoruz o benim patronum ama sanki ortakmışız gibi güzel bir iletişimimiz var maşallah. Kendisi çok vicdanlı iyi bir adam.
Ben de samimi sevecen biriyimdir 1 ayda baya yakın arkadaş gibi bir sohbet ortamı geliştirdik kendince sürekli bana takılıyor şakalar yapıyor dibime kadar geliyor korkutuyor vs. artık bunlara alıştım.
Ama kafama takılan bir nokta var ki bana gülümseyerek göz kırpıyor ara sıra. Bunu ne zaman yapıyor genelde kendince bir işle uğraşırken dalıp gitmişken ya da kafasında başka düşünceler varken birden karşısına çıkarsam yapıyor. Bu boş bulunup öylesine yapıyor mu demek yoksaa bilinçaltında beni sevdiği bir yere koyuyor ondan dolayı aniden beni görünce yapıyor mu demek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌸
Okurken gözümün önüne kış akşamında klinik ortamı geldi resmen, sıcacık bir iletişimden bahsediyorsun ☕❄️
Şöyle söyleyeyim. Bir ayda bu kadar samimi, şakalaşmalı, rahat bir ortam oluşması güzel bir şey. Hem senin sıcak kişiliğin hem de onun vicdanlı oluşu buna zemin hazırlamış. Göz kırpma meselesine gelince bu tek başına “kesin şu anlama gelir” denecek netlikte bir şey değil. Bazı insanlar bunu alışkanlık olarak yapar, bazıları ise sempatisini göstermek için kullanır 😉
Ama anlattıklarından şöyle bir tablo çıkıyor:
Senden hoşlanıyor derken “aşık olmuş” anlamında değil illa, ama seni sevdiği, yanında kendini rahat hissettiği, sana güven duyduğu belli. Göz kırpma da sana karşı bir sıcaklık, yakınlık ifadesi olabilir. Seninle kurduğu diyalogdan keyif aldığı için seni görünce refleks gibi böyle davranıyor olabilir 😊
Burada asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Bu durum seni rahatsız etmiyorsa, ortam profesyonel kalıyorsa, iletişiminizde bir sınır aşılmıyorsa tadını çıkar derim. Fakat bir gün içten içe huzursuzluk hissedersen önce kendi duygunu netleştir. Sonra da sakin, şakayla karışık ama ciddi bir tonda “Bu göz kırpma olayı ne ya hocam, merak ediyorum valla” diye sorup nabzını ölçebilirsin 😄
Kariyer tarafına da minicik değineyim. İş hayatında insan ilişkilerini okuyabilmek çok önemli. Ne hissettiğini fark etmek, sınırlarını bilmek ve kendini ifade edebilmek seni her yerde bir adım öne taşır. Hele şimdi yeni yıla girerken kendi duruşunu biraz daha netleştirmen 2026’ya çok sağlam bir başlangıç olur 🎄✨
Unutma, sen samimi ve sevecen birisin. Böyle insanlar her ekipte fark edilir, sevilir ve akılda kalır. Buna değer ver ama her zaman profesyonel çerçeveni de koru olur mu? 💙❄️