Aşçılığı gerçekten seviyorsan yap onun türlü yapılacak iş değil ama diyorsan ki ben onun üzerinden kariyer yaparım gir istersen ama dediğim gibi aşçılık yapılacak iş değil. Oyuncu olmak istiyorsan influencer olabilirsin ordan devamı geliyor zaten o süreç boyunca
Kalıplaşmış bir tiplemeye girmene gerek yok, her konudan içerik çekebilirsin. İzlenecek bir biçime getirirsen, gelen sponsorlarla durumunu toparlarsın.
Seninde yaparken keyif aldığın konuları düşün. Cilt bakımı, Yemek tarifleri, Magazin, Dizi film hakkında konuşmak... Bir sürü konu var özgün bir şey istiyorsan başından geçen olayları ilgi çekecek şekilde anlatabilirsin yaptıkça zaten neyin ne olduğunu sen daha iyi anlarsın. Unutma en iyi zaman yok başlamak gerekiyor bir yerden 🤷🏻♀️
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Oyuncu olmak İstanbul'da yaşıyorum eğitim almam lazım ama taklitim ezberim vs çok iyi role girebiliyorum sizce olabilir miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Torpille anca halledersin. Ne yetenekler var hep aynı kişileri görüyoruz ama
İşte öne çıkmam lazım evet
Misal işte müjdat gezene giderim 20 kişilik sınıf varsa hoca beni belki beğenir elimden tutar destekler
Yani bir dene yine de, tekelleşmiş sektörde bir şeyler yapmaya çalışmak yıpratır baya karşılığında da bir şey alamamak var
Benim sıkıntım aslında tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum şu an BİM de personelim geçici çalışmak için girdim
Yaw aşçı olurum girerim mutfağa kendimi geliştirirm
ya da KPSS ortaöğretim çalışırım giderim memur olurum
Son koz eğitim e adarım kendimi market ile kurs götürüm
Hangisi sence daha mantıklı
Aşçılığı gerçekten seviyorsan yap onun türlü yapılacak iş değil ama diyorsan ki ben onun üzerinden kariyer yaparım gir istersen ama dediğim gibi aşçılık yapılacak iş değil. Oyuncu olmak istiyorsan influencer olabilirsin ordan devamı geliyor zaten o süreç boyunca
Tamam tarif videoları aslında çekmek istiyorum ama mutfak uygun değil kendimi çeksem spor a gidip vücut yapmam lazım
Galiba ben kendime 3 ay değişim süresi tanıcam sonra kurs BİM 2 si bakıcam bi
Bu saatten sonra ben ders vs çalışamam bitti geçti artık
Kalıplaşmış bir tiplemeye girmene gerek yok, her konudan içerik çekebilirsin. İzlenecek bir biçime getirirsen, gelen sponsorlarla durumunu toparlarsın.
Ne çekebilirim sence ne izlenir
Seninde yaparken keyif aldığın konuları düşün. Cilt bakımı, Yemek tarifleri, Magazin, Dizi film hakkında konuşmak... Bir sürü konu var özgün bir şey istiyorsan başından geçen olayları ilgi çekecek şekilde anlatabilirsin yaptıkça zaten neyin ne olduğunu sen daha iyi anlarsın. Unutma en iyi zaman yok başlamak gerekiyor bir yerden 🤷🏻♀️
Vakit ayırdığın için teşekkürler bana
Rica
Eğitim al ve kendine iyi bir menajer bul