Almanya'da yaşıyorum ve İstanbul'da oyunculuk eğitimi almak istiyorum. Nasıl ilerlemeliyim?

23 yaşındayım ve Almanya'da doğup büyüdüm. Burada ufak çaplı kamera önü oyunculuk kurslarına ve temel oyunculuk eğitimi kurslarına zaman zaman katıldığım oldu. Bu sayede zaten emin oldum oyunculuktan başka bir meslek yapmak istemediğime. Ama profesyonel oyunculuk eğitimi almam şart oldu ve bunu İstanbul'da gerçekleştirmek istediğimden de eminim. Kendime sadece türkçeyi akıcı ve düzgün şekilde konuşmayı sorun haline getirdim. Acaba ayak uydurabilecek miyim ya da benimle dalga geçerler mi diye içim içimi yiyor. Oysa babam da hep der, tek başına İstanbul'da yaşamayı göze alıyorsun korkmadan buna mı takıldın diye. Ama ne bileyim işte. Ayrıca çok araştırdım eğitim alabileceğim okulları ve Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Mandalina Ajansı Oyunculuk Atölyesi arasında kaldım. Daha önce her iki okul/atölyede eğitim almış arkadaşlar varsa aramızda bana deneyimlerinden bahsedebilirlerse çok sevinirim.
Almanya'da yaşıyorum ve İstanbul'da oyunculuk eğitimi almak istiyorum. Nasıl ilerlemeliyim?