Okul oncesi/anaokulu ogretmenligi sizce nasil? Ya bolumu yazdik, okuyoruz 3. sınıfım ama gittikce bolumden soguyorum. Icime sinmiyor, dersler cok zor vs degil ama calisma sahası bransçıya gore daha zor. Kendini idare edemeyen onca kucuk cocuk. Ortaokul ogrencisi falan boyle degil yine.
Yeni guncellemelerle ve calisan annelerin artmasiyla da anaokuluna baslama yasi gittikce de düşürülüyor. Cocugu evde anne yoksa anaokuluna baslatmak daha guvenli geliyor herkese. Yani daha kucuk yaş, giyinmeyi vs bilmeyen, belki tuvalet işini daha ogrenememis onca cocuk.
Keske turkce vs yazsaydim diyorum. Tarih edebiyat bile olurmus o kadar diyeyim.
Bolumde ilerledikce yapamayacagimi dusunuyorum. O kadar kucuk cocukla araliksiz, teneffussuz ne yapacagim? Toplumun bakis açısı da cocuk bakicisi oluyor ögretmenden ziyade. Bir matci, resimci, turkceci vs kadar toplumda da statumuz cok yok.
Hadi toplumu bosverdim diyelim bolum gittikce kafami karıştırıyor. Biraksam mi diyorum baska ne okuyacagim bu saatten sonra?
Bitirsem muhtemelen staj vs de gorunce iyice soguyacagim, işin icine girince iyice gozum korkacak.
Ilk basta sozelden en iyi yazabilecegim alandı, ögretmenlik, atamasi da fena degildi vs diye yazdim ama ilerledikce sogumaya basladim. Bitirsem de galiba anaokulu ogretmeni falan olmak istemiyorum. Ögretmen olmak istiyorum ama branşı yanlis sectim.
Bu saatten sonra da nereye, hangi alana yoneleyim bilmiyorum. Yks ye tekrar hazirlanacak gücüm de yok. Kpss calismaya baslamak lazim artik, zaten atamalar zor.
Işin icinden cikamiyorum. Memur olarak atanirim olmazsa diyorum onda da 4001 den fazla kadro acmiyorlar. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer