Zengin bir fabrikatörle bir işçi birlikte olabilir mi? Anlatiklarımı sabırla okuyun ve bana bir fikir verin arkadaşlar?

Fabrikada işe başladim daha ilk gün adam arkamdan geçiyordu parfüm kokusunu aldım o kadar begendimki daha gormeden kalbim küt küt attı. Sonra adamı gördüm 32 36 yaş arasında olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum yaşını ben 24 yaşındayım. Sonra adamı beğeniyordum ama bana bakmıycagıni bildiğim için adamı rahatsız edicek bir şey yapmıyordum. Bir gün hastalandım daha ilk haftam ama çok kötüyüm ise gelemem dedim usta patrona sormuş oda gelsin kötü olursa gönderelim demiş. Ben geldim yanıma geldi Özge nasılsın vs sasirim çünkü işçilerle konuşan birisi değil ismimi bilmesi de tuhafıma gitti. Sonra bana iş nasıl gidiyor dedi bende siz daha iyi bilirsiniz dedim. Oda nasıl ben daha iyi bilcem sen çalışıyorsun dedi aslında ben sesden bir şey duymayip aşırı random cevaplar veriyordum fjfjfjf. Siz dışardan bir göz olarak daha iyi bilirsiniz iyimiyim kötü muyum anlaminda dedim. Yok bn sen işi beğendim mi anlamında sordum dedi. Bende çok beğendim çok mutluyum dedim çok şaşırdı ciddi misin dedi evet dedim neyse gitti. Bir kaç kere ben başka bolumdeyken Özge nerde demiş. Adımı biliyor ama benle konuştuğu zaman hep Özge miydi Özge miydi yapiyor ben iş yaparken herkesin içinde geldi bana sen kaç yaşındasın dedi bende söyledim büyüğüm ben küçük gosterdigime bakmayın dedim sonra bana nereli olduğumu da sordu onuda neden soruyorsunuz dedim hiç öyle merak ettim dedi neyse o günde bitti. Ben mesaiye kalmak istemiyordum yakın arkda aldım çıktım odasına konuşmaya giderken herkes boşuna kendinizi yoruyorsunuz azarlar asla kabul etmez dediler gittik 20 dk konuştuk hiç azarlamadi net cevap vermedi düşüncem dedi sonra habe göndermiş kalmasınlar diye koca iş yerinde tek biz vardık yani kalmayan artık. Başka bir gün bir kaç kere konuştuk kısa naber vs gibi küçük sakalaşma ama ben her zaman bana bakmaz diye ya da yanlış anlaşılmak icin seviyemi korudum oda öyle yaptı. Bana aşık olduğunu iddaa etmiyorum zaten. Ben isten çıkmaz zorunda kaldım arkadaşlar... Devamı yorumlarda
Zengin bir fabrikatörle bir işçi birlikte olabilir mi? Anlatiklarımı sabırla okuyun ve bana bir fikir verin arkadaşlar?