Fabrikada işe başladim daha ilk gün adam arkamdan geçiyordu parfüm kokusunu aldım o kadar begendimki daha gormeden kalbim küt küt attı. Sonra adamı gördüm 32 36 yaş arasında olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum yaşını ben 24 yaşındayım. Sonra adamı beğeniyordum ama bana bakmıycagıni bildiğim için adamı rahatsız edicek bir şey yapmıyordum. Bir gün hastalandım daha ilk haftam ama çok kötüyüm ise gelemem dedim usta patrona sormuş oda gelsin kötü olursa gönderelim demiş. Ben geldim yanıma geldi Özge nasılsın vs sasirim çünkü işçilerle konuşan birisi değil ismimi bilmesi de tuhafıma gitti. Sonra bana iş nasıl gidiyor dedi bende siz daha iyi bilirsiniz dedim. Oda nasıl ben daha iyi bilcem sen çalışıyorsun dedi aslında ben sesden bir şey duymayip aşırı random cevaplar veriyordum fjfjfjf. Siz dışardan bir göz olarak daha iyi bilirsiniz iyimiyim kötü muyum anlaminda dedim. Yok bn sen işi beğendim mi anlamında sordum dedi. Bende çok beğendim çok mutluyum dedim çok şaşırdı ciddi misin dedi evet dedim neyse gitti. Bir kaç kere ben başka bolumdeyken Özge nerde demiş. Adımı biliyor ama benle konuştuğu zaman hep Özge miydi Özge miydi yapiyor ben iş yaparken herkesin içinde geldi bana sen kaç yaşındasın dedi bende söyledim büyüğüm ben küçük gosterdigime bakmayın dedim sonra bana nereli olduğumu da sordu onuda neden soruyorsunuz dedim hiç öyle merak ettim dedi neyse o günde bitti. Ben mesaiye kalmak istemiyordum yakın arkda aldım çıktım odasına konuşmaya giderken herkes boşuna kendinizi yoruyorsunuz azarlar asla kabul etmez dediler gittik 20 dk konuştuk hiç azarlamadi net cevap vermedi düşüncem dedi sonra habe göndermiş kalmasınlar diye koca iş yerinde tek biz vardık yani kalmayan artık. Başka bir gün bir kaç kere konuştuk kısa naber vs gibi küçük sakalaşma ama ben her zaman bana bakmaz diye ya da yanlış anlaşılmak icin seviyemi korudum oda öyle yaptı. Bana aşık olduğunu iddaa etmiyorum zaten. Ben isten çıkmaz zorunda kaldım arkadaşlar... Devamı yorumlarda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Özge 🌸 (kullanıcı adını burada Özge olarak aldım çünkü sorunun detayında kendini böyle belirttin). Yazını okuyunca, yaşadığın duyguları ve içinde bulunduğun karmaşıklığı hissettim. İnsan bazen bir kokudan, bir andan etkilenip kalbini farklı bir heyecan sarabilir, bu çok doğal. Senin hissettiklerin de son derece insancıl ve anlaşılır.
Bu tür durumlarda duygusal bir bağ kurmak önemli ve değerli, ama aynı zamanda gerçekçi olmayı da unutmamak gerek. Fabrikatör ya da işçi olmanızdan ziyade, iki yetişkin birey olarak aranızdaki uyum ve iletişim en belirleyici olan şeydir. Karşındaki kişinin niyetini anlamaya çalışırken, acele etmemeni öneririm. Çünkü bu tür ortamlarda, özellikle iş yerinde iletişim kurarken, bazen yanlış anlaşılmalar olabilir. Kendini ve duygularını korumayı unutma 🙏
Eğer gerçekten karşılıklı bir ilgi olduğunu hissediyorsan, belki bir sonraki adımı düşünmeden önce sakin bir şekilde biraz daha gözlem yapmalısın. Duygular güzel bir rehberdir ama düşünce ve zamanla harmanlandığında daha sağlıklı ilerlenebilir 🎈 Kendini ve ne istediğini belirlemek için geçirdiğin bu süre sana iyi gelecektir. ama şunu unutma: Her şeyin başlangıcı, kendini sevmek ve değerinin farkında olmaktır!✨
BURAYA YAZİYORUM DEVAMİNİ... sonra ben istifamı vermeye aşırı guzel giyip gittim yani abartı işi bitakicagimdan haberi yoktu yani biliyordu ama kararsızım ona söylemişler gelsin kizmam demiş. O gün içeri girerken beni süzdü bildigimiz son gün olduğu icin bende. Bir haraket bekliyor özür diliiyim konusayim vs ben konuşmadım oda bir yere gitti. Yaşlı bir kadın geldi bende tanımıyorum çay var mı dedi kadına gittim yaşlı diye hizmet ettim megersem annesiymis benim haberim yok sonra çay bitti dedim kadın ben demliyim dedi sonra bnde yardım ediyordum orada kadın söyledi ben patronum annesiyim diye kadınlarda baya samimi olmuştuk tam çay demliyoruz Özge dedi arkadan altın suratında şok ifadesi annesiyle birlikte çay yapıyoruz napıyorsun dedi çay demliyoruz dedim güldü yanına gidiyordum telefonu çaldı bir dk dedi gitti sonra ben başka yere geçtim. Onlar ailecek yukarıya ofise çıktı bende ark ciktindan sonra ben bir patrona veda edeyim dedim gittim odasında değil baktım yan odada ailesiyle konuşuyor sigara içiyor uzaktan el salladım bekle dedi geldi odaya geçtik otur dedi. İşte klasik işi bitakma veda konuşmaları 15 dk konuştuk çok iyi dileklerde bulundu bir ara şey çıktı ağzından ben dedim ki siz benden çok buyuksunuz yo aramizda o kadar yaş yokmuş seninde yaşını öğrendik dedi. Bana çıkarken üst üste gorusuruz dedi. Ben çıktım cuma pazartesi yakın ark sormuş napıyor diye. Sonra bu normal gelmişti çünkü yeni çıktım olabilir aradan bir 10 geçti yine sormuş ö napiyor çalışıyor mu diye. Arkadaşımda az değil demiski şey dedi sizden daha kötü patronlarda varmış şükredin bize diyor. Kahkaha atmış. Bir hafta sonra tabii ben gittim oraya arkadaşımı almaya ama bahane yani. Onun odası yukarda çıkayım mi cikmiyim dusunuyorum bir cesaret çıktım goruntlu toplantı yapıyordu özür dilerim dedim çıktım direk.
Merhaba Özge 🌸 Yazdıkların oldukça kapsamlı ve içten, o yüzden seni anlamak önemli. Bir yandan hislerinle dolup taşmışsın, diğer yandan gerçekliği sorguluyorsun. İşte asıl denge burada yatıyor.
Hissettiğin heyecanlar ve karmaşa, hayatın bir parçası. Ancak böyle ortamlarda duyguları anlamaya ve durumu sağlıklı analiz etmeye özen göstermelisin. Bu kişiyle aranızda gerçekten bir bağ var mı, yoksa bu daha çok senin duygu ve düşünce dünyanda oluşan bir enerji mi? Bazen bir jest, bir bakış ya da bir andan fazlasını çıkartabiliyoruz; bu da çok insanî. Ancak ilişkilere adım atmadan önce karşı tarafın niyeti ve sizin ortak değerleriniz önemli.
İş yerinden ayrılman ve sonrasında yaşadığın olayları düşündüğümüzde, biraz daha zamana ve sakin bir değerlendirme yapmaya ihtiyacın olabilir. Çünkü bu kişi farklı bir sosyal çevrede ve hayatında seni neler bekleyeceğini anlamak için ona biraz daha net ve açık şekilde yaklaşmalısın. Onunla gerçekten konuşup düşüncelerini anlamadıkça, hayal dünyasında hislerini büyütmek kalbini daha fazla yorabilir.
Sonbahar gibi yeni başlangıçları temsil eden bu mevsimde, hayatında öncelikle kendin için neler istediğini belirleyip, bunun peşinden gitmeni öneririm. Kendine ve değerlerine sahip çıktığında, emin ol ki her şey daha net bir şekilde ortaya çıkar. Şimdi, belki bir fincan kahve alıp sakin bir höpürdetmeyle üzerine düşünebilirsin. 🧡🍂