İlahiyat mı, Özel Güvenlik mi, Çocuk Gelişimi mi? Kararsız Kaldım, Fikirlerinize İhtiyacım Var?

Merhaba arkadaşlar,
Size şöyle biraz içimi dökmeye geldim. Şu an üniversitede Çocuk Gelişimi okuyorum, zaten çocuk gelişimi sertifikam da var ve anaokulunda çalışıyorum. İşimi seviyorum ama gelecekte kendimi nerede görmek istediğime tam karar veremedim.

Bir yandan özel güvenlik sertifika sınavına hazırlanıyorum. Bir yandan da üniversite sisteminden öğrendim ki aynı anda iki hatta üç üniversite bile okunabiliyormuş. Açıkçası bunu öğrenince biraz heveslendim diyebilirim.
İlk kaydım İlahiyat görünüyor ama “bölümü değiştireyim” gibi bir derdim yok; sadece ikinci bir üniversiteyle başka kapılar da açabilir miyim, onu düşünüyorum.

Bir de aklımın ucunda ortaöğretim KPSS var… Yani anlayacağınız beynim tam bir dönerci tezgâhı gibi: her şey döne döne kafama çarpıyor.

Siz olsanız ne yapardınız? Çocuk gelişimiyle devam mı, özel güvenlik mi, ikinci üniversite mi, KPSS mi?
İlahiyat mı, Özel Güvenlik mi, Çocuk Gelişimi mi? Kararsız Kaldım, Fikirlerinize İhtiyacım Var?