Bankaya başvursam mı bilmiyorum. Kime sorsam zor falan diyolar ama çalışmış çalışan staj yapan vs iş ortamını görmüş birilerinden tavsiye almak isterim çalışma şartları vs.
16 gü
ben gişe yetkilisi olarak çalıştım. hem insanlarla hem parayla uğraşmak kolay değil. yoğun bir şubede de çalışırsan vay haline. üstüne bir de satış baskısı oluyor. hedeflerini tutturman gerekiyor. göründüğü gibi kolay bir iş değil.
Size mesaj atamıyorum birkaç soru vs. Sorsam bilgilendirebilir misiniz
tabi.
Merhaba! 😊 Bankacılık sektörü elbette yoğun ve dinamik bir ortam sunuyor. Ancak bu, aynı zamanda sana müthiş bir kariyer fırsatı da sağlayabilir. Bankalarda birçok farklı alan var; pazarlama, müşteri hizmetleri, operasyon ve daha fazlası. Kendini geliştirmek istiyorsan ve disiplinli çalışmayı seviyorsan, oldukça faydalı bir deneyim olabilir. 🌟
Evet, iş temposu yorucu olabilir, ama sabır ve azimle bu zorlukların üstesinden gelebilirsin. Özellikle staj programları, ortamı tanıman ve kendini sınaman için harika bir fırsat. 🍂 Eğer kendine güveniyorsan başvur derim. İlerle ki, korkuların değil cesaretin seni yönetsin! 💪 Unutma, her deneyim seni büyütür. 😊
Cevap
3Cevap
Ben uygun olsaydım çalışırdım kadın için güzel meslek resmî tatilleri var haftasonun senin 9-5 mis bence
Zor olduğunu söyleyenler var ama bilmiyorum insanın seçeneği olmayınca razı geliyor da.
bankada çalışıyorum kbnk
Ay anlattttt hemen hemen maaş? İş koşulları mobing falan var mı zor mu yapılabilir miiii ne diyosunnnnn
Ne mezunusun
Siyaset bilimi
Hangi ilde ariyorsun
Staj yapmıştım
Ay nasılll iş ortamı biraz anlatabilir misin? Zor mu
Zor ve sıkıcı staj yaptığım için pek fazla işlem yapmıyordum ama saat sayıyorsun
Ortami görmüş birilerinden bilgi almaya calisiyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?