Sizce üniversiteyi bırakmalı mıyım?

Görsel iletişim tasarımı okuyorum bölümüm dünya kadar ödevin sadece 1-2 haftaya sıkıştırılmaya çalışıldığı stresten ve çalışmaktan yeme ve uyku düzeni bırakmayan vize haftanız bitse bile doğru düzgün tatiliniz veya aranızın olmadığı ve neredeyse size stresten her şeyi yaşatan bir bölüm ben 2. Sınıfım ve daha 2. Sınıftan sabrım kalmadı yapamıyorum hiçbir ödev yetişmiyor bir ders de değil neredeyse bütün derslerimiz uygulamalı hepsinden en az 1-2 tane proje oluyor bizden imkansızı bekliyorlar çoğu zaman işin daha da acı kısmı okumak istediğim bölüm de bu değildi zaten animasyon bölümü okumam istiyordum ben içerik üreticisi olmam istiyorum ama aile baskısı nedeniyle bu bölümü tercih etmek zorunda kaldım eve geri dönmek de istemiyorum özetle sizce bölümü bırakıp kendim ilerlemeye çalışmalı mıyım

Güncellemeler
7 ay
Uzunca düşünüp çevremdeki herkesle fikir alışverişi yaptıktan sonra üniversiteyi hiçbir şekilde bırakma gibi bir lüksümün olmadığını anlayıp buna boyun eğmek zorunda olduğuma karar verdim en azından diplomamı alır sonrasında da önüme bakarım
Sizce üniversiteyi bırakmalı mıyım?