Eğitim & Kariyer İş ilanlarına başvuruyorum hiç dönüş yok 1 aydır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsine başvurdum 1 tane dönüş yok sonra çalısmıyon mu sen diyorlar iş mi buldukta çalısalım Güncellemeler6 ay gn Güncellemeler6 ay gfznngz Güncellemeler6 ay 21e2 Güncellemeler6 ay 1e21e21 İş ilanlarına başvuruyorum hiç dönüş yok 1 aydır? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 6 ay Kendi işini yap en iyisi mi 0 13 Yorumla Soran 6 ay kendi işini yap diyor ablam senin iq 0 mı para olmadan nasıl yapcaz kafan mı iyi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sanki kendi işini yapanlar milyardolsrlık sizin ıqnuz düşük asıl Yorumla Soran 6 ay paran olması lazım ya abla sen boş ver ya fikir de verme paran yoksa nasıl kurcan kafan mı iyi cahille ugrasmak zor bu devirde kolaygelsn Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bak sana iş fikri vereyim aç Hindistan seyret Yorumla Soran 6 ay sen canım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne diyorsun yy Yorumla Soran 6 ay sus esek Yorumla Cevap sahibi 6 ay İş fikri verip yine yaranamıyoruz size iyilik yaramaz aten Yorumla Soran 6 ay anda val kardeşim para olmadan kendi isini nasıl kurcan sen özrlü müsün Yorumla Cevap sahibi 6 ay Video çekmek için nasıl bir pat alaızm Yorumla Soran 6 ay video çekmekle direkt para mı kazanılıyor apta l karı Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tabi i. Hergün devam edeceksin bak bir tane komedyen vardı Aykut elmasın videolarında oynuyordu şimdi tarih sayfası açmış ezbere anlatıyor bir sürü kişi izliyor Yorumla Soran 6 ay sus * . nı yerim simdi Yorumla
leyla9788 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 6 ay İş yok maalesef Türkiye'de 0 2 Yorumla Soran 6 ay ppdeki ayak iyims bu arada konudan bagımsz herşeye başvurdum dönen yok Yorumla leyla9788 6 ay Umarım bulursun. Tesekkur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendi işini yap en iyisi mi
kendi işini yap diyor ablam senin iq 0 mı para olmadan nasıl yapcaz kafan mı iyi
Sanki kendi işini yapanlar milyardolsrlık sizin ıqnuz düşük asıl
paran olması lazım ya abla sen boş ver ya fikir de verme paran yoksa nasıl kurcan kafan mı iyi cahille ugrasmak zor bu devirde kolaygelsn
Bak sana iş fikri vereyim aç Hindistan seyret
sen canım
Ne diyorsun yy
sus esek
İş fikri verip yine yaranamıyoruz size iyilik yaramaz aten
anda val kardeşim para olmadan kendi isini nasıl kurcan sen özrlü müsün
Video çekmek için nasıl bir pat alaızm
video çekmekle direkt para mı kazanılıyor apta l karı
Tabi i. Hergün devam edeceksin bak bir tane komedyen vardı Aykut elmasın videolarında oynuyordu şimdi tarih sayfası açmış ezbere anlatıyor bir sürü kişi izliyor
sus * . nı yerim simdi
İş yok maalesef Türkiye'de
ppdeki ayak iyims bu arada konudan bagımsz herşeye başvurdum dönen yok
Umarım bulursun. Tesekkur