Bir süredir iş bakıyorum tecrübe istemeyeni görmedim. Yalan söylemekten de korkuyorum elimde patlar rezil olurum diye. Birde evrak falan istiyorlar genelde. Çocuk bakıcılığı için bile kağıt istedi biri. Neymiş halk eğitim merkezinden bile eğitim alınabiliyormuş falan...
Bugün hamur işinden anlayan kadın eleman lazım diye ilan gördüm evime çok yakın ama utancıma girip soramadım. Boş boş oturup düşünüyorum ne yapıcam diye
Bugün hamur işinden anlayan kadın eleman lazım diye ilan gördüm evime çok yakın ama utancıma girip soramadım. Boş boş oturup düşünüyorum ne yapıcam diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çağrı merkezinde ise başla
Bunu hiç düşünmemiştim. Araştırayım
Araştır kufrederler ama takma hem evden hem ofisten iyi olur ortam olur biraz hem diksiyonun iyileşir
Özgüven sorunum var dayanabilir miyim bilmiyorum
Ben yaptıysam sen kesin yaparsın be ilk başta zorlanırsın her işte zaten ilk günler kötüdür hemde deneyim olmuş olur
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek görüşmek üzere
Herkes tecrübeli eleman arıyor
Kimse iş öğretmek istemiyor. A101 e girecektim çağırdılar diye çok mutluydum ama tecrübem yok değince gönderdiler. Haber veririz denmesine rağmen anlamıştım alınmayacağımı
Haber veririz demek nazikçe reddetmek demek oluyor
Onu zor yoldan öğrenmiş oldum. En son evimin dibinde etüt merkezi açılmıştı aşçı yardımcısı için başvurmaya gittiğimde formasyon istediler o günden sonra saldım artık sorasım bile gelmiyor ama mecburum
😞😞
Arasana orayı
İlanda numara yoktu içeri girmeye de utandım çok kalabalıktı
Tüh ya
Kapıdan geçince numaraya bak evde ara
Yarın erkenden gidip konuşmayı planlıyorum. Ne güvenim var ne umudum
Kaç yaşında ne mezunudn
24 yaşımdayım, tarih okuyorum mezun olamadım daha
Part time okulda olur aslıdma
Okula sor mutlaka yarın zamanlı iş oluyor öğrenciler için. Hatta sana kütüphane de görev verirler
Ne yazıkki olsanda bölümün önü kapalı...
Onu çok denedim. Üni çevresindeki mekanlar sınav zamanı gelemem deyince almadı, üniversitenin işkurla yaptığı anlaşmadan da faydalanamadım 3 senedir çıkmıyor bana. Bir ara iş bulmuş gibi olmuştum daha iyi birini bulmuşlardı kılpayı kaçırmıştım. Öyle işte saçma sapan bi çaba boşa kürek çekiyorum
Tarihe bunu bilerek girdim. İş için değil de bilgi birikimim olsun diye. Onu da beceremedim sıctım sıvıyorum işte. Mezun olamadım uzatıyorum, ailem kızgın, ben üzgünüm... ne olacak halim bilmiyorum
Hangi üniversiteresin
Ne is istiyorsun
Eskiden seçiciydim artık saldım vücudumun kaldırabildiği işi yaparım diye umuyorum.
Mezuniyetin nedir
Tarih okuyorum. Mezun olamadım daha
Bilgisayar biliyor musun
Nerede ikamet ediyorsun
Ispartadayım. Bilgisayar bilgim yok. Kod falan anlamam.
Iyaşparka git çadır gunleri ne zaman diye sor hangi markalarin cadir gunu oluyor öğren
W collection mavi ve kigiliya cv ni birak
Karacaya da bizzat git görüş
buna benzer bir şey yapmıştım çevremdeki marketlere, giyim mağazalarına falan gittim avm var iki tane oraya uğradım avmlerdeki mağazalara girdim sorumlu bulduğumda cv bıraktım nerelere bıraktığımı unuttum artık Kimisi kabul etmedi kimisi mülakata bile çağırmadı, döneriz dendi dönülmedi ne bileyim yoruldum artık
Ben magaza mudurune rica edeceğim