Güncellemeler
+1 yıl
Bakin ben Şu an okuyorum elektrik elektronik muhendisligi icin sinava girecem. bu bolumde ilerlemeyi ve gelecekte bu meslegi yapmayi dusunuyorum. ama suana kadar calismamis olmam benim icin buyuk ekisklik nedeni ise calisan insanda pratik zeka gelismis olur iletisim sorunu fazla yasamaz kendini rahatca ifadebilir. bir sorunla karsilastimi ona nasil cozum uretcegini bilir. bende bunlar eksik. ilerde bir firmada ise girdimmi mal gibi kalmak istemem en azindan bazi seyleri tecrube etmek istiyorum!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Part time islere bak fkt yorucu olmayan işler de var broşür vs ya da kozmetik ürün satışı gibi net cafe de çalışabilirsin bilgisayar biliyorsan fkt biliyor sun dur.
Knk ilk hedefin olsun. Herşeyi yaparım yok 💩müdürlerinin hakaretlerine ne kadar hazırsın.
Ne hedefim olsun? Anlamadim ayrica bana hakeret edilen yerde calismakta zorlanirim zaten icine kapanik biriyim.
Kanka ağzına. Sıçacaklar sessizsin daha çok göze batacaksın.
Ne yapabilirim sen soyle
Senin gibi "utangaç ve çekingenlik" maskesi takan korkaklardan bir cacık olmadı , olmayacak.
Erkek adam dediğin atılgan olur.
Ulan delikanlı kadınları gördüğünde de mi utanmıyorsunuz?
Boşuna ümitlenme kardeşim..
Sen evinde otur yemeğini yap , bulaşığını yıka , annene yardım et.
Karın çalışır , besler seni...
Niye hayırdır olm insan gibi bir soru sormuş çocuk ne bu saygısızlık senin gibi ger sikin altında yatan bi barbar değilse çocuğun suçu yok kardeşim şu aq kürt zihniyetinden çık bence ayrıca çocuk yemeğinide yapar çamaşırınıda yıkar senin gibi annesini it yerine koyup çalıştırmıyor ayıktırim
Yeteceğin hangi dala yatkınsa neyi seviyorsan onu aksi taktirde mutsuz. Olumsuz bir iş hayatın olur
20 yaşındasın her işi kavrayabilirsin bence
Vasifsizim kavramam uzun surer
mağaza satış danışmanlığı lcw, de facto vb
Yetiştirilmek üzere gidip bir yerde üretim başla
Komilik yap
Garsonlukla başlayabilir.
Eskort
Bime gir çalış bence
Yapamaz.
İçine kapanık ezerler.
Yapabilirmiyim bilmiyorum onu. Birisi bana mesela kedi dili nerde diyecek ben onu gosteremem. bunun bide kasa tarafi var o sorunlarla nasil basa cikabilirim bilmiyorum
Ya ne abarttin ya alisirsin
Kanka kimse sormaz ama yaşın genc kasiyer sen azarlanacaksın sabah paspas atıp reyon düzenini sana yüklerler. Depo düzelneme sayımları var reyon eksikliklerini yaptırırlar 2200tl para için ezilmene değmez. Çok zor kasiyerlik dışardan görüldüğü gibi değil evli kadınların teklifleri oluyor hele içine kapanıksın 15dk oturman göze batacaktır..
Evli kadın teklifi ne ya
Daha çok ps öğren logo tasarla temiz meslek işte.
Ps ai ae pr bil aç kalmazsın imkanı yok aç kalmanın.
Yaşadım çorap hediye edenler oluyordu saçma notlarla. Mide bulandırıcı geliyor.
Ben zaten elektrik elektronik muhendisligi icin calisiyorum Şu an sinavla gecis yapabilrisem 4 yilliga o bolumde ilerleyecem.
Ps ai ae pr ne
Kendini en iyi hissettiğin mesleği seç knk. Harcatma kendini.
@akuyoh çorap ne ya kendi çorabını mi anlamadim
Calısma tecrubeside lazim. Bende bu eksik ayrica dediklerini anlamasim ps ai ne
Condom alıp kasaya para ödeme zamanı uzatan zihniyetsiz 2 kişi oldu savcılık süreç uğraşmadığım için pişmanım. Orada çalışan şeyma adında kadın vardı o da hep gülüyordu normal bir olaymış gibi. Anti depresan kullanmak zorunda kaldım. İğrenc geliyor sevmediğin birisi ile birşey yaşamak.
Hic gerçekçi gelmedi kb
Hepimiz kendimizi tatmin ediyoruz zaten neden hoş olmayan ithamlarla teklif edersin paran yoksa ben öderim. Bedenini satma çabası nedir.
Yaşamayan bilmez 😉 düşünmelerine saygım var iyi insan 😇