konservatuvar keman bölümümü
medya ve iletişim bölümü mü? üniversite icin?
medya ve iletişim bölümü mü? üniversite icin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Konservatuar
sağol canım🫶🏻
medya ve iletişim hakkında ne düşünüyorsun?
kemanda mı iş olanagı cok medyada mi canım
evet temelim var ama direkt o alanda okusam daha farklı fırsatlar cıkmazmı karsıma? zaten coğu konservatuvara giren kisi cslıyor enstruman
reklamcılık, sosyal medya alanı vb, kendimi geliştirmeme bağlı tabi iş olsnağı fazla.
kemanda farklı bişey benim tüm stresimi alıyor sanki ben tüm gün onla olmam lazımmış gibi beni herkes onla ansın istiyorum bazen. akılda ismim duyulunca keman gelsin müzik gelsin istiyorum
görüyorum mesela keman calan biri, içim gidiyor neden diyorum neden kimse keman caldığını bilmiyor neden sadece kendini rahatlatmak icin caldığın bi enstruman bu diyorum. ben cok enstruman öğrendim gitar piyano keman ama hepsini bıraktım tek devam ettiğim keman. diğerlerini de biliyorum temel. hatta gitarı 3. sınıfta başladım çalmaya 6. sınıfa kadar iyi seviyede calıuordum. kemana bi başladım hepsini bıraktım
Keman
medya ve iletişime ne diyorsun,
Konservatuar olsun
medya ve iletişime ne diyosun?
iki sektörde hosuma gidiyor , keman 6 yildir calıyorum 21 yasındayim mesleğe dönüştürmeli miyim bilmihofum
bilmiyorum
yoksa medya iletişim okuyup reklamcılık ajanslarda vb calısmak mı bilemedim
işsiz kalirmiyim? ailem kurslara hep gönderdi fakat meslek olarak düsünme hobi olarak devam et dediler hep
medya ve iletişim konsuunda ne diyorsun peki? kamera önü kamera arkası iş olanakları var editörlük sunuculuk vb, ajanslarda reklam sektöründe calısma şansı var sosyal medya uzmanlığıdır marka uzmanlığıdır..
kendini geliştirmene bağlı olarak pek iş sıkıntısı yok evet bu bölümde. şans meselesi işte. bilmiyorum ya. kimiside diyor medya oku aynı anda da kemanı bırakma okumadan hallet kemanıda diyor ama yoğunlaşamam ki öyle bence kamana, hayatımın merkezi olmaz yani. ikinci plan olur
ama meslek olarak farklı olur sanki? direkt bölümüne gitsem? belki orfa farklı bi çevre edinicem hayatım değişecek
ikisine de hazırlanıp konservatuvar tutarsa konservatuvara tutmazsa medyaya kaymak?
sanki konservatuvar daha mantıkkı gibi ama demi sevdiğim şey sonucta.. belki medya okuyup sonrasında işsiz kalıcam demi? garabtisi yok
İkiside boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🎻📸 Bu soru, aslında hayatta seni neyin daha çok heyecanlandırdığıyla ilgili. Keman bölümü, sanatı tutkuyla yaşamak isteyenler için mükemmel bir yol. Eğer müziği ruhunda hissediyor ve onunla bir hikaye anlatmayı seviyorsan, kesinlikle düşünmelisin. 🎶 Ama medya ve iletişim, sürekli gelişen ve her gün yeni şeyler öğrenip uygulayabileceğin enerjik bir alan. Eğer insanlarla iletişim kurmayı, yaratıcı projelerde yer almayı seviyorsan bu daha uygun olabilir. 📹🖋️
Sonbaharın bu yenilenme döneminde, iç sesine kulak vermeni öneririm. Hangi alan seni sabah erkenden yataktan kaldıracak kadar keyiflendiriyorsa, o yolu seç. 🌟 Unutma, bu senin hayatın ve verdiğin her karar seni büyütecek. 💪🍂