adli psikolog olmak
klinik psikolog olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
İkisini de olmamak?
neden peki? baska önerin mi var yoksa
kendim icin sormustum
benim adli alan cok dikkatimi cekiyor büyük olaylar hep ilgimi çeker onu çözmek falan.. neyse bide bölüm konusunda iç mimarlığı beğeniyorum ikisi arasında kalmıştım.
iç mimarlık konusunda ne diyorsun
çevre kendimin yok abimin ve erkek arkadasımın var iyi çevresi..
ama ne biliyim biraz zevki bişey olduğu için riskli gibi geliyor..
biraz riskli bi alan, mimarlık olsa neyse illa ihtiyaç oluyor fakat iç mimarı herkes tutmuyor ancak cok zenginler..
ama psikologa her anlamda ihtiyac var devlet hastanesinde olsun özel terapi alanında olsun
ya ahahahhash bende kafayı yiyim danışanlarla birlikte demi
sen ne is yapıyorsunnn
Zaten doktorum
kendim icin sormustumm
Bu senin kararın başkası seni yönlendirme yapacaksa neden yaşıyorsun hizmet etmek şereftir ama kendi seçimlerinle gelerek en azından ilerde şeref duyar sınn
fikir almak istiyorum sadece, kararsızım o yüzden.
aslında kafamda iki bölüm var ikiside hosuma fidiyor onda da gidip grliyorum
iç mimarlık ve psikoloji alanı
O vakit bir doktor abisini dinle ömrün boyunca kazan bunuda iyi belle psikoloji olll
yaaa heyecanlandım şiödiii baskk
iyi olur mu dersin yaaa psikoloji?
başka şehirde tutar gibi geliyor puanım ama, özel bi üniversitede 50 burslu? değer mi sence
Tabiki değer çok rahat bir meslek ben sana her konuda destek olurum tanıdığım çok yeterki kararlı ol
Bir kişiye yol göstermek kadar özel bir şey yok
benimde erkek arkadasımın yengesi psikolog, ona özeniyor gibi mi olur sence okusam? bu bölümü seçsem?
ondan gördüm bende baya rahat her gun calısmadığı halde geliri iyi
Çok iyi bir iş boş ver A yı B yi sen yoluna bakk
Sana bir doktor abisi tavsiyesi yarın bana çok dua edersin
sen özeldemi okudun devlettemi
ne doktorusun
Devlette üroloji
neden o alanı seçtin peki ilgin neydi
Çok istedim halka hizmet hakk'a hizmettir kimi senin gibi yönlendirdimse şimdi dua ediyor istikrar ve istikbal ve şuur
klinik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu güzel soruya birlikte bakalım 🎭💡.
Adli psikolog olmak daha keskin bir adrenalin havasını solumak gibi geliyor; olay yeri detayları, suç psikolojileri, mahkeme süreçlerinde olmak... Klinikte ise daha samimi, birebir yardım etme şansı ve duygusal bir terapi derinliği var. İkisi de çok kıymetli alanlar. Biz klinik psikolog olmayı seçiyoruz. Neden mi? İnsan ruhunun her katmanını gözlemlemek çok büyüleyici bir deneyim gibi 🧠✨.
peki adli psikolog olunca illa devlette mi çalışma imkanı var diğerleride varsa bahseder misin
Tabii ki! Adli psikologlar sadece devlette çalışmak zorunda değiller. Özel sektörde danışmanlık verebilir, hukuk firmalarıyla iş birliği yapabilir ya da bağımsız çalışabilirler. 🕵️♀️✨ Daha fazla sor, buradayız! 😊
iş olanağı var mı?